32 nieuwe huurappartementen in Boschveld
nieuwsoverzicht 17/11/2021

32 nieuwe huurappartementen in Boschveld

Boschveld is 32 moderne huurappartementen rijker. Ze staan op de plek van de voormalige basisschool ’t Boschveld, aan de Copernicuslaan in ‘s-Hertogenbosch. Gisteren ontvingen de bewoners de sleutel van hun nieuwe woning.

32 nieuwe huurappartementen in Boschveld

De nieuwbouw is onderdeel van een grote aanpassing in de wijk Boschveld. Samen met gemeente ’s-Hertogenbosch, Wijkraad OBB en Farent werken we aan een leefbare wijk. We knappen woningen op, slopen oude appartementen en bouwen er nieuwe voor terug. Zo sloopten we kortgeleden twee flats aan de Copernicuslaan om plaats te maken voor nieuwbouw. En de komende jaren volgen er meer. Met als doel: meer energiezuinige en betaalbare huurappartementen in Boschveld.

Betaalbare appartementen

De woningen zijn van alle gemakken voorzien. Ze hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een ruim balkon. Er is geen gasaansluiting en dat betekent dat alles elektrisch gaat. Een warmtepomp zorgt voor de verwarming en het warme kraanwater. Daarnaast zijn de woningen zeer goed geïsoleerd en liggen op het dak zonnepanelen die een deel van de energie opwekken. Dat scheelt bewoners in energiekosten en helpt om de woonlasten te beperken.

Huurders uit Boschveld

Een deel van de appartementen wezen we met voorrang toe aan huurders van wie de woning binnenkort wordt gesloopt. Zij mochten als eersten kiezen. De overige appartementen verhuren we aan andere woningzoekenden.

Meer informatie

  • Delen