Serviceabonnement en Glasfonds

Met ons Serviceabonnement voeren we een aantal onderhoudswerkzaamheden voor u uit die u normaal gesproken zelf doet. Zoals een kapot slot repareren of de wc ontstoppen.

Met ons Serviceabonnement voeren we een aantal onderhoudswerkzaamheden voor u uit die u normaal gesproken zelf doet. Zoals een kapot slot repareren of de wc ontstoppen.

U betaalt daarvoor geen extra kosten, zoals voorrijkosten, materiaalkosten of arbeidsloon. Het Serviceabonnement kost € 2,00 per maand. De betaling is tegelijkertijd met de maandelijkse huur. Het lidmaatschap is minimaal een jaar. 

Het Serviceabonnement kan u dus veel zorgen schelen. U vraagt het eenvoudig aan via Mijn BrabantWonen, of via het contactformulier.

Glasfonds

Als u lid bent van ons Glasfonds, kunt u bij glasschade een reparatieverzoek doen via telefoonnummer  088 281 60 00 (ook buiten kantooruren). Het Glasfonds kost € 1,75 per maand. Bent u geen lid van het Glasfonds van BrabantWonen? Dan moet u zelf de reparatie regelen. De kosten voor de reparatie zijn dan ook voor u.

Vraag en antwoord

Welke reparaties zitten in het Serviceabonnement?

In het Onderhouds-ABC kunt u Serviceabonnement aanvinken. U ziet dan precies welke werkzaamheden onder het Serviceabonnement vallen.

Als abonnee kunt u ons onder andere bellen voor:

  • ontstoppingen;
  • het bijvullen van de cv-installatie;
  • het vervangen van kraanleertjes;
  • het repareren van sloten van binnendeuren;
  • reparaties aan de vlotter van het waterreservoir van uw toilet;

Wilt u een Serviceabonnement? U vraagt dit eenvoudig aan via Mijn BrabantWonen.

Hoe word ik lid van het Glasfonds?

Een ruit kapot? Als huurder moet u dit eigenlijk zelf betalen. Tenzij u deelneemt aan het glasfonds van BrabantWonen. Dan neemt BrabantWonen deze werkzaamheden van u over en kunt u ons bellen als er een ruit kapot is. Deelname aan het glasfonds kost € 1,75 per maand. U betaalt deze bijdrage met de servicekosten.

Wilt u lid van het glasfonds worden? Dat kunt u regelen via Mijn BrabantWonen, of via het contactformulier. Wilt u geen lid meer zijn van het glasfonds, dan kunt u dat schriftelijk opzeggen met een opzegtermijn van één maand.

Meer informatie

  • Delen