Werken bij BrabantWonen

Direct naar vacatures

Benieuwd of BrabantWonen iets voor je is? Wij zijn ook benieuwd naar jou! En wie je bent is bij ons minstens zo belangrijk als wat je kunt.

Waar we voor staan

BrabantWonen wil mensen een toekomst bieden in een sociale, leefbare buurt, waar ze zo lang kunnen wonen als ze maar willen. Onze speciale aandacht gaat daarbij uit naar mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

We voelen ons verantwoordelijk voor de generaties na ons. Dus richten we ons op duurzame nieuwbouw en renovatie én op duurzame samenwerkingen. Met onze bewoners en maatschappelijke partners bouwen we aan een betere wereld; Natuurlijk samen.

Hoe doen we dat?

Als sterke en betrokken woningcorporatie met een gezonde financiële positie, hebben we ruimte om te investeren. Dat doen we vanuit onze visie: ‘Natuurlijk samen’. Wil je lezen en zien hoe we werken aan onze ambities en doelen? Ga dan naar ons ondernemingsplan 2021-2025.

BrabantWonen is een World-class Workplace!

Bestuurder Harrie Windmüller: “In 2020 behaalden we voor het eerst keurmerk World-class Workplace, ik ben blij dat we nu weer dit keurmerk hebben weten te behalen. Het mooie aan dit keurmerk is dat het de eigen medewerkers zijn die de organisatie beoordelen. Organisaties kunnen het namelijk alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. We scoren bovengemiddeld op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap! Kortom, we zijn een organisatie waar mensen erg betrokken zijn én het leuk vinden om er te werken. Hier zijn we als BrabantWonen natuurlijk erg trots op!”

Harrie Windmüller, bestuurder BrabantWonen

World-class Workplace

Dé beloning voor goede werkgevers, omdat goed werkgeverschap erkenning verdient.

Meer weten over het World-class Workplace?

Werken met bezieling

Onze kernwaarden zijn: verbonden, persoonlijk en bevlogen.
We zijn verbonden met de samenleving én natuurlijk ook met elkaar. We hebben oog voor ieders persoonlijke situatie. Samen werken we bevlogen aan onze maatschappelijke opgaven. Die pakken we aan op onze eigen manier. Benieuwd waar je 'de BrabantWonen-medewerker aan herkent?'
Kijk op Passen we bij elkaar.

Eigen ontwikkeling

Bij BrabantWonen ontwikkel je jezelf in een betekenisvolle omgeving. Je krijgt de regie over je eigen loopbaan en kiest de route die het best bij je past.

  • Delen