Maak het verschil

maak het verschil

Werken bij BrabantWonen

Benieuwd of werken bij BrabantWonen iets voor je is? Wij zijn ook benieuwd naar jou! En wie je bent is bij ons minstens zo belangrijk als wat je kunt.

Dat geldt ook voor onszelf. Als je kiest voor BrabantWonen, kies je voor een woningcorporatie die op de eerste plaats een maatschappelijke organisatie is.

Harrie Windmüller, bestuurder BrabantWonen“Je werkt aan een fijn huis en een prettige leefomgeving voor onze bewoners. Je maakt het verschil. Dat doet er toe en geeft voldoening. Je krijgt de ruimte en aandacht om je verder te ontwikkelen. Als persoon en als lid van een team.”
Harrie Windmüller, bestuurder BrabantWonen

Voor wie je werkt

Onze bewoners zijn allemaal verschillende mensen die, net zoals wij, zorgeloos en betaalbaar willen wonen in een prettige buurt. We willen ze een thuis bieden in een sociale, leefbare buurt, waar ze zo lang kunnen wonen als ze maar willen. Onze speciale aandacht gaat daarbij uit naar mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. En we voelen ons verantwoordelijk voor de generaties die na ons komen. Daarom richten we ons op duurzame nieuwbouw en renovatie én op duurzame samenwerkingen in de wijk. Samen met onze bewoners en maatschappelijke partners bouwen we zo aan een betere wereld.

Iets voor jou?

Zin om daar een bijdrage aan te leveren? Om samen met ons, onze bewoners en partners het verschil te maken? En tegelijkertijd jezelf te blijven ontwikkelen? Kijk dan eens verder naar onze vacatures. En natuurlijk is ook jouw open sollicitatie welkom! Volg je een opleiding? Wij geloven in ontwikkeling van talent en bieden studenten graag de mogelijkheid om stage te lopen.

“Bouwen aan een betere dienstverlening voor onze huurders vind ik erg waardevol.”

Joris van Lokven
Manager Dagelijks Onderhoud

“Overal zie ik bevlogenheid en vertrouwen: wat mij betreft dé basis voor succes.”

Maurice van der Donk
Informatiebeheerder

“Mijn werk is erg afwisselend en ik kan mezelf steeds weer blijven uitdagen”

Joep de Bruijn
Inkoper

“Starters zoals ik hebben hier alle ruimte om zich te ontwikkelen”

Wouter van Aanholt
Assistent controller
  • Delen