Strategie

In ons Ondernemingsplan 2016 - 2020, 'Doen wat ertoe doet', beschrijven we de strategie van BrabantWonen. U leest erin hoe we, samen met onze bewoners en maatschappelijke partners, willen bouwen aan een betere, duurzame wereld.

Drie kerndoelen staan daarbij centraal:

Passend wonen

Wij bouwen woningen voor mensen die een plek in de wijk nodig hebben; alleen, met hun gezin of met anderen. Voldoende duurzame, goede huurwoningen, tegen lage woonlasten. Wij bieden onze bewoners een betaalbare woning, met een kwaliteit die past bij de huurprijs die we ervoor vragen.

Tevreden klanten

Onze bewoners zijn allemaal verschillende mensen die, net zoals wij, zorgeloos en betaalbaar willen wonen in een prettige buurt. We houden rekening met hun wensen en mogelijkheden. Onze online dienstverlening neemt een vlucht, maar we blijven tegelijkertijd persoonlijk benaderbaar en bereikbaar.

Prettig thuis

We willen onze bewoners zich thuis voelen in een duurzame, schone en veilige wijk. En dat ze op hun vertrouwde plek kunnen blijven wonen - ook als het niet meer vanzelf gaat. We onderzoeken wat een buurt of wijk nodig heeft en hoe wij daarbij een ondersteunende rol kunnen spelen.

Online magazine: 2016 - 2020: Ons werk, onze resultaten

Als woningcorporatie werken we samen met onze partners en bewoners aanleefbare wijken en duurzame woningen. Bent u benieuwd naar wat doen én wat we hebben bereikt? Lees dan ons online magazine: 2016  - 2020: ons werk, onze resultaten.

Ondertussen is onze blik alweer gericht op de volgende periode, na 2020. Natuurlijk doen we dit ook weer samen, want samen met onze bewoners en samenwerkingspartners bereiken we het beste resultaat!

Meer informatie

  • Delen