Tuin

Uw huis en uw straat fleuren op van een goed onderhouden tuin of geveltuin.

natuurlijk samen

Uw huis en uw straat fleuren op van een goed onderhouden tuin of geveltuin.

We verwachten dat u zelf zorgt voor het onderhoud van bomen, struiken, bestrating en schuttingen die bij uw huis en tuin horen. Wij onderhouden de gemeenschappelijke tuinen. De kosten die wij hiervoor maken, verrekenen we maandelijks via de servicekosten.

Bedenk dat een tuin met vooral bestrating overstroomt als het hard regent. U kunt dat oplossen door uw tuin groener te maken. Lees op de pagina Groen om uw huis hoe u dat kunt doen.

Vraag en antwoord

Ik wil een geveltuin aanleggen. Hoe doe ik dat?

Woont u in een eengezinswoning of een appartement op de begane grond? Mist u een voortuin, maar heeft u voldoende ruimte om voor uw huis een prachtige geveltuin aan te leggen? De hele buurt kan ervan opfleuren, van zo’n ‘geveltuin’ voor uw woning. We bedoelen hiermee het stukje grond voor uw woning, dat nog net geen openbare weg is.

BrabantWonen stimuleert de aanleg van deze minivoortuinen en denkt graag met u mee!

Wilt u een geveltuin aanleggen voor uw woning? Neem dan eerst contact op met de wijkbeheerder of de huismeester van BrabantWonen in uw wijk. Deze kan u precies vertellen wat wel en niet mogelijk is en denkt heel graag met u mee.

Tuingereedschap lenen in 's-Hertogenbosch

BrabantWonen en Zayaz hebben een gratis uitleenpunt voor tuingereedschap opgezet voor bewoners uit West, Zuid en Oost 's-Hertogenbosch.

Of u nu op zoek bent naar een elektrische heggenschaar, een bladblazer, een hogedrukreiniger, een kruiwagen, een schop, het Tuingereedschap Uitleen Servicepunt helpt u eraan. Daarmee maakt u uw tuin weer picobello in orde.

Meer weten of lenen?

Neem contact op met de Tuingereedschap Uitleen Servicelijn.

Meer informatie

  • Delen