Druk bezochte inloopbijeenkomst Orthen d’n Herp
nieuwsoverzicht 08/03/2024

Druk bezochte inloopbijeenkomst Orthen d’n Herp

Op donderdag 7 maart vond in de voormalige kantine van de WeenerXL de inloopbijeenkomst plaats over de nieuwbouwplannen voor het project Orthen d’n Herp. De bijeenkomst is heel goed bezocht en er was veel belangstelling voor de eerste schetsen. Vanuit de buurt, maar ook onder veel mensen die op zoek zijn naar een betaalbare woning in ’s-Hertogenbosch.

Druk bezochte inloopbijeenkomst Orthen d’n Herp

Op donderdag 7 maart vond in de voormalige kantine van de WeenerXL de inloopbijeenkomst plaats over de nieuwbouwplannen voor het project Orthen d’n Herp. De bijeenkomst is heel goed bezocht en er was veel belangstelling voor de eerste schetsen. Vanuit de buurt, maar ook onder veel mensen die op zoek zijn naar een betaalbare woning in ’s-Hertogenbosch.

De gemeente ‘s-Hertogenbosch gaat op het voormalige terrein van de Weener XL aan de Van Herpensweide samen met BrabantWonen betaalbare woningen realiseren. Op basis van een aantal uitgangspunten zijn we met de gemeente tot een eerste schets gekomen voor de inrichting van dit gebied. Tijdens deze informele bijeenkomst konden de mensen aan de hand van de thema’s bereikbaarheid, parkeren, groen & water en de indeling van het gebied meer informatie krijgen en hiero reageren. Bij elk thema stonden collega’s van gemeente en BrabantWonen om vragen aan te stellen. Daarnaast kon iedereen hun reactie of ideeën achterlaten. We hebben heel veel gehoord en opgehaald waarmee we verder aan de slag kunnen.

Denk ook mee!

U kunt nog tot 29 maart 2024 met ons meedenken via: www.denbosch.nl/nl/projecten/orthen-dn-herp. Hier is meer informatie over het project te vinden en kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van de gemeente.

  • Delen