Een tip voor BrabantWonen

We doen ons werk zo goed mogelijk, maar het kan altijd beter. Heeft u tips om onze dienstverlening te verbeteren? Neem contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek.

natuurlijk samen

We doen ons werk zo goed mogelijk, maar het kan altijd beter. Heeft u tips om onze dienstverlening te verbeteren? Neem contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek.

Gebruik dit formulier alleen als u in een appartementengebouw van BrabantWonen woont en u een brief van ons heeft gekregen over de wijzigingen bij de schoonmaak.

We verzamelen eerst alle vragen en kijken per appartementengebouw wat gebundeld kan worden. Hierdoor kan het wat langer duren voordat u reactie van ons krijgt.Wilt u weten of u in aanmerking komt voor huurverlaging?

Vul dan uw gegevens in in onze rekentool en kijk of u recht heeft op huurverlaging.

Voor de meeste mensen gaat de huur dit jaar niet omhoog. Maar in sommige gevallen geldt er wel een huurverhoging.

Hier vindt u meer informatie over de huurverhoging.

Dit jaar is er geen jaarlijkse huurverhoging. De huren worden per 1 juli 2021 niet verhoogd. In februari heeft het kabinet hiertoe besloten. Veel mensen hebben door de coronacrisis namelijk minder inkomen gehad. Door de huren te bevriezen, hoopt het kabinet te voorkomen dat bewoners in de betalingsproblemen komen.

Hier vindt u meer informatie over huurbevriezing.

Automatische Incasso
Bent u liever niet te laat met betalen? Maak dan gebruik van automatische incasso. U kunt BrabantWonen machtigen de huur automatisch van uw bankrekening af te schrijven. De huur wordt de 5e dag van de maand automatisch afgeschreven.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Door akkoord te gaan verleent u toestemming aan BrabantWonen om bedragen af te schrijven van uw bankrekening voor de huur van de woning, garage of parkeerplaats.

De huur wordt automatisch afgeschreven op de 5e dag van de maand.

U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met de ingangsdatum waarop de huur automatisch wordt afgeschreven. Ontvangt u geen e-mail? Neem dan contact met ons op.

Om BrabantWonen toestemming te geven automatisch bedragen van uw bankrekening af te schrijven voor de huur van uw woning, garage of parkeerplaats dient u hier 'Ja' te kiezen.

Uw aanvraag voor een betalingsregeling wordt eerst door BrabantWonen beoordeeld. U ontvangt van ons bericht of wij akkoord gaan met uw voorstel.

Heeft u geldproblemen? Neem dan meteen contact met ons op!

Wist u dat u eenvoudig en snel lid kunt worden van het Glasfonds via Mijn BrabantWonen?

Log in op Mijn BrabantWonen om dit zelf te regelen.

Heeft u een klacht over onze dienstverlening? Dan kunt u dat hier melden. Is er iets kapot in uw woning of gebouw? Kies dan voor onderwerp 'reparatieverzoek'.

Meer informatie leest u op de pagina 'Een klacht indienen'.

Overlast kan soms vervelend zijn. Op onze website vindt u informatie en tips hoe u met overlast kunt omgaan en wat u daar (zelf) aan kunt doen.

Lees meer op de pagina overlast en veiligheid.

Wist u dat u eenvoudig en snel zelf uw reparatie kunt melden via Mijn BrabantWonen? Bij sommige kleine reparaties kunt u een tijdsblok aangeven waarop we bij u langs kunnen komen. Let op! Op dit moment voeren we alleen spoedreparaties uit. Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Log in op Mijn BrabantWonen om dit zelf te regelen of vul het reparatieformulier in op onze website.

Wist u dat u eenvoudig en snel een serviceabonnement kunt afsluiten via Mijn BrabantWonen?

Log in op Mijn BrabantWonen om dit zelf te regelen.

Wist u dat u eenvoudig en snel uw telefoonnummer kunt wijzigen via Mijn BrabantWonen?

Log in op Mijn BrabantWonen om dit zelf te regelen.

Wilt u energiezuiniger leven? Of uw woning aanpassen zodat u langer thuis kunt blijven wonen? U kunt BrabantWonen vragen bepaalde verbeteringen aan te brengen in uw huis. U betaalt daarvoor een kleine huurverhoging.

Op de pagina Verbeteringen op maat leest u welke verbeteringen hieronder vallen.

Adres*
Ik wil graag de volgende verbetering(en) op maat aanvragen:

Als u bestanden meestuurt zorg dan dat uw persoonlijke gegevens zoals burgerservicenummer (BSN) onleesbaar zijn gemaakt.

Klik hier of sleep uw bestanden om ze te uploaden. U kunt nog bestanden van maximaal MB selecteren
  • Delen