Werken bij BrabantWonen
Werken bij BrabantWonen
Werken bij BrabantWonen

Wil je een open sollicitatie sturen?

Zie je hier geen vacature die precies bij jou past? Maar wil je wel graag bij ons werken? Wij horen heel graag wat jouw ideeën zijn, wat je kunt en waarom je denkt dat je past binnen onze organisatie.

Vul het formulier hieronder in en stuur het op. Je krijgt altijd een reactie en wie weet worden we collega’s!

Adres*
Klik hier of sleep uw bestanden om ze te uploaden. U kunt nog bestanden van maximaal MB selecteren. Alleen bestanden van het type docx, xlsx, pdf, jpg en png zijn toegestaan.
kantoor BrabantWonen Venusstraat

Bij vragen neem contact op

“Een werkdag bij BrabantWonen is nooit hetzelfde, maar het contact met collega’s is altijd goed. We hebben positieve aandacht voor elkaar, ruimte voor een goede grap, maar ook momenten om te checken: hoe zit je erbij?”
Dyonne van den Berg, Woonconsulent bewonersparticipatie

Dyonne
Jordy

Ik voelde me gelijk thuis, tussen al die sociale en gemoedelijke collega’s. Tegelijkertijd merk ik dat ik vanuit mijn achtergrond ook nét wat extra zakelijkheid en professionaliteit meebreng. Dat geldt voor meer jongere collega’s die hier binnenkomen en dat vind ik een goede zaak.”
Jordy Kras, Adviseur bedrijfsbureau

“Af en toe is het goed om ook eens achterom te kijken. Om te zien wat we al voor elkaar hebben gekregen. Als ik dan bijvoorbeeld hoor dat een grote groep bewoners de sleutel heeft gekregen van hun gerenoveerde appartementen, waar ik maanden eerder een advies over heb gegeven, dan ben ik trots.”
Margreet Rijnsburger, Assetmanager

Margreet Rijnsburger
Henk van Erp

"Samen proberen we zo goed mogelijk invulling te geven aan onze opgave: ieder jaar 400 renovatiewoningen en 300 tot 400 nieuwbouwwoningen bouwen. We zijn daar elke dag met z'n allen ontzettend druk mee."
Henk van Erp, manager Projecten Vastgoed

  • Delen