Betalingsachterstand of geldproblemen

Lukt het u door omstandigheden niet om de huur op tijd te betalen? Of heeft u andere schulden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. 

natuurlijk samen

Lukt het u door omstandigheden niet om de huur op tijd te betalen? Of heeft u andere schulden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. 

Geldproblemen beginnen klein. Het is belangrijk er meteen iets aan te doen, vóórdat de achterstanden te groot zijn. Aarzel dus niet, maar neem zo snel mogelijk contact met ons op als u er niet meer uitkomt.

Afhankelijk van uw situatie spreken we bijvoorbeeld samen een betalingsregeling af. Of we zoeken een andere oplossing. Onze medewerkers kunnen u hierover informeren. U kunt ook via Mijn BrabantWonen een betalingsregeling aanvragen of onderstaand formulier invullen.

Adres*

Uw aanvraag voor een betalingsregeling wordt eerst door BrabantWonen beoordeeld. U ontvangt van ons bericht of wij akkoord gaan met uw voorstel.

Heeft u geldproblemen? Neem dan meteen contact met ons op!

Velden met een * zijn verplicht

Vraag en antwoord

Ik ontvang een mail of sms om mijn huur te betalen. Hoe zit dat?

Betaalt u uw huur wel eens te laat? Dat kan een keer gebeuren. Maar als het vaker gebeurt, wordt het bedrag dat u nog moet betalen snel groot. Heeft u een achterstand? Dan sturen we u vanaf nu een e-mail.

Via een link in het bericht kunt u dan alsnog uw huur betalen. Als we geen e-mailadres van u hebben dan sturen we een brief. Als uw achterstand blijft bestaan, dan sturen we een sms-bericht naar uw telefoon.

Controleer de afzender
Aan de afzender kunt u zien dat de mail van ons komt. De afzender moet zijn incasso@brabantwonen.nl. De link moet uitkomen op onze speciale betaalpagina. Die begint altijd met https://transacties.brabantwonen.nl/. Een sms-bericht heeft als afzender HUUR BW.

Bij twijfel bellen!
Kijk bij e-mails en sms altijd goed of het bericht echt van BrabantWonen komt. Twijfelt u? Bel ons dan even op 088 281 60 00, voordat u op een link klikt.

Op de afbeelding hieronder ziet u hoe zo'n mail eruit ziet.

voorbeeldmail huurachterstand

Meer informatie

  • Delen