De Erven Heesch
nieuwsoverzicht 08/07/2021

Nieuwbouw De Erven bereikt hoogste punt

In de nieuwbouwwijk De Erven in Heesch bouwt BrabantWonen 40 nieuwe huurwoningen. De bouw schiet goed op, want afgelopen woensdag bereikten we het hoogste punt. Dit feestelijke moment vierden we traditiegetrouw met de bouwvakkers.

Reageren op woningen

Tot en met 11 juli kunnen woningzoekenden via WoonService Regionaal reageren op de 15 woningen aan Van den Akker-Erf en Verstegen-Erf. In november verhuren we de andere woningen aan Van den Berg-Erf. De oplevering is ook in fases. In september krijgen de eerste bewoners de sleutel en in februari 2022 levert Bouwbedrijf Van Wanrooij de laatste woningen op. Dan heeft Heesch er weer 40 betaalbare huurwoningen bij!

Moderne woningen

De woningen zijn zogenaamde Nul-op-de-Meter-woningen. Dat betekent dat ze jaarlijks evenveel energie opwekken als nodig is voor de verwarming, het warme water en elektrische apparaten. De hoek- en tussenwoningen hebben een frisse, eigentijdse uitstraling. De keuken is aan de voorzijde van de woning en de woonkamer kijkt uit op de achtertuin. De grote ramen zorgen ervoor dat het binnen lekker licht is. Verder heeft de woning drie slaapkamers en een zolder.

Fijn wonen in Heesch

Het is goed wonen in Heesch aan de rand van de Maashorst. In dit gezellige dorp vindt u alles wat u nodig heeft: winkels, scholen, restaurants en sportclubs. Heeft u meer nodig? Vanuit Heesch fietst u in 20 minuten naar Oss.

Verhuurbrochure

Geïnteresseerd in een energiezuinige huurwoning in De Erven? Lees dan de verhuurbrochure.

Meer informatie