natuurlijk samen
nieuwsoverzicht 05/07/2021

Nieuwsbrief 'Hoe is het Thuis?' is weer verstuurd

Veel verschillende onderwerpen weer in deze uitgave van ‘Hoe is het thuis?’. Mohamad vertelt over een brand in zijn wooncomplex, er is nieuws over huurtoeslag en je kunt binnenkort in de klankbordgroep meepraten over ‘blijvertjes’. Verder lees je over een leuke sportdag en hoe je de kostbare geschiedenis van een volkswijk kunt bewonderen. Veel plezier!

foto: Hoe is het thuis-juli-2021

Hoe is het thuis?

Die vraag klinkt in deze tijd net even anders. Door de versoepelingen van de maatregelen kunnen we wat normaler met elkaar omgaan. Al voelt dat ‘oude normaal’ soms best een beetje vreemd…We hopen dat het goed met je gaat achter de voordeur.

Om wat vaker contact te hebben met u, onze huurders, maken we sinds dit vorig jaar een online magazine: 'Hoe is het thuis?'. U kunt het hieronder lezen.

Meer informatie