natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

nieuwsoverzicht 08/12/2020

36 appartementen Kapelsingel opgeleverd

Op 8 december ontvingen de bewoners van de nieuwe huurappartementen aan de Kapelsingel in Oss de sleutel van hun woning. Daarmee is het nieuwbouwproject van BrabantWonen opgeleverd en krijgt Oss er 36 betaalbare appartementen bij. De bewoners ondertekenden vandaag hun huurcontract en kregen de sleutel van hun woning. Vervolgens konden zij aan de slag met het schoonmaken en inrichten van hun nieuwe appartement. Er werd dan ook al flink geklust.

Energiezuinig en betaalbaar

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Ze hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een balkon of terras. De woningen zijn energiezuinig gebouwd. Daarmee houden we de woonlasten voor de bewoners betaalbaar en het is goed voor het milieu. Ze zijn zeer goed geïsoleerd en hebben energiezuinige installaties. Op het dak liggen zonnepanelen die schone energie opwekken voor eigen gebruik. Een warmtepomp zorgt voor de verwarming van de woning en het warme water.

Vraag naar huurwoningen

Er is veel vraag naar betaalbare huurwoningen in Oss. Daarom hebben gemeente Oss en BrabantWonen afgesproken op meerdere plaatsen in de gemeente huurwoningen te bouwen. De 36 appartementen aan de Kapelsingel zijn daar een goed voorbeeld van.

Duurzaam bouwen

BrabantWonen bouwt op meer plekken in Oss energiezuinige huurwoningen en -appartementen. Bijvoorbeeld de 29 woningen Piekenhoef en de 39 appartementen en 24 woningen in de Horzak. Zo houden we de woonlasten van huurders betaalbaar. En door duurzaam te bouwen dragen we bij aan de reductie van CO2.

Meer informatie