nieuwsoverzicht 17/07/2019

Alle vrijgekomen woningen voortaan op één plek

Bent u op zoek naar een sociale huurwoning in de omgeving van Oss of ’s-Hertogenbosch? Vanaf 22 juli kunt u voortaan via WoonService Regionaal reageren op woningen in meerdere gemeenten. Hierdoor hoeft u zich bij minder websites in te schrijven. En ziet u in één oogopslag welke sociale huurwoningen er in verschillende gemeenten te huur zijn.

Logo WoonService Regionaal

Op de website www.woonserviceregionaal.nl vindt u dan alle vrijgekomen woningen en garages van de deelnemende corporaties uit de gemeenten ’s-Hertogenbosch, Oss, Boxtel en een gedeelte van Bernheze, Sint-Michielsgestel en Schijndel.

Het volledige woningaanbod van BrabantWonen, Zayaz, Joost en Woonzorg Nederland staat op de website, Mooiland doet mee voor de woningen in gemeente ’s-Hertogenbosch.

Gemakkelijker

Tot nu toe hadden de woningcorporaties in de genoemde gemeenten verschillende websites waar woningzoekenden terecht konden. Om het zoeken naar een sociale huurwoning gemakkelijker te maken, brengen corporaties in de regio Noordoost-Brabant dit aantal zo veel mogelijk terug. In het najaar sluiten ook Peelrand Wonen en Woonveste aan. Dan worden ook de huurwoningen uit Boekel, Heusden en Haaren toegevoegd aan de site.

Dubbel ingeschreven?

Stond u al ingeschreven bij WoonService in Oss en in ’s-Hertogenbosch? Dan wordt uw inschrijving samengevoegd tot één inschrijving. U behoudt de langste inschrijftijd. Woningzoekenden met een dubbele inschrijving ontvangen hierover rond 22 juli een brief van WoonService.

Meer informatie