Groot onderhoud Zeeheldenbuurt I
onze projecten
Groot onderhoudIn voorbereiding

Groot onderhoud Zeeheldenbuurt I

In Zeeheldenbuurt I renoveren we 36 woningen. De woningen krijgen een algehele opknapbeurt. Zowel de buiten- als binnenzijde van de woningen worden aangepakt.

Wat gaat er gebeuren?

De plannen voor het groot onderhoud worden voorbereid. Hiervoor hebben wij in 2022 een aantal onderzoeken uitgevoerd in de buurt. Ook is er een woononderzoek uitgevoerd door Woonsupport Plus. Met de uitkomsten van beide onderzoeken wordt het onderhoudsplan voorbereid. De precieze werkzaamheden zijn op dit moment nog niet bekend.

De aannemer voor het groot onderhoud is Pennings. De komende periode werken we met Pennings nog verder aan het verbeterplan voor de woningen.

Over welke woningen gaat het?

Het project omvat de volgende huurwoningen van BrabantWonen in Oss:

  • Evertsenstraat 2-28 (even nummers) en 7-21 (oneven nummers)
  • Trompstraat 1-11 (oneven nummers)
  • De Ruijterstraat 8-22 (even nummers)

Planning

Wij hopen het onderhoudsplan in de zomer van 2023 klaar te hebben. Als alles volgens planning verloopt, zullen we begin 2024 met de werkzaamheden beginnen.

Als de werkzaamheden zijn afgerond kunnen de woningen er weer vele jaren tegen.

Joris VerheggenVoor meer informatie kunt u contact opnemen met onze werkvoorbereider Joris Verheggen:  of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

Adres*
Ter verduidelijking van de situatie kunt u een foto meesturen. Hieronder kunt u één of meerdere foto's van maximaal 3 MB per foto uploaden.
Klik hier of sleep uw bestanden om ze te uploaden. U kunt nog bestanden van maximaal MB selecteren. Alleen bestanden van het type docx, xlsx, pdf, jpg en png zijn toegestaan.
Velden met een * zijn verplicht.