Visitatie BrabantWonen
nieuwsoverzicht 16/12/2021

Visitatietraject afgerond: waardering en een tip voor de toekomst

Het visitatierapport over de periode 2017-2020 is gepubliceerd. Iedere 4 jaar is er een uitgebreid onafhankelijk onderzoek waarin onze maatschappelijke prestaties worden beoordeeld: een visitatietraject. Dit jaar heeft het bedrijf Cognitum de visitatie uitgevoerd. Ze bekeken onze financiële resultaten en of we onze doelstellingen hebben behaald. Ook zijn er gesprekken geweest met onze samenwerkingspartners, gemeenten en natuurlijk de huurders.

Visitatietraject afgerond: waardering en een tip voor de toekomst

Jan van der Moolen, de voorzitter van de visitatiecommissie concludeert: “BrabantWonen doet het zeer goed, met name de manier waarop de organisatie omgaat met partijen in het veld en de aandacht die het heeft voor huurders”.

Zijn tip voor de toekomst: neem anderen meer mee in je plannen. Harrie Windmüller: “dit raakt ons, want natuurlijk samen is onze ziel, dat willen we zijn. Samenwerken staat de komende jaren dan ook nadrukkelijk op onze prioriteitenlijst”.

Meer informatie

  • Delen