natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
nieuwsoverzicht 24/03/2021

BrabantWonen gaat kantoor vervangen voor woningen

BrabantWonen is van plan om een nieuwe locatie te zoeken voor haar kantoor in ’s-Hertogenbosch. Het huidige kantoorgebouw aan de Graafseweg wordt te zijner tijd gesloopt. Hiervoor in de plaats komt een gebouw met circa 45 betaalbare huurappartementen terug.

Van kantoor naar woningen

Het huidige kantoor voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Daarnaast is het te groot geworden voor het aantal medewerkers. Om deze redenen heeft BrabantWonen besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie elders in de stad en op deze plek 45 sociale huurappartementen te realiseren. Op deze manier voegen we een flink aantal betaalbare woningen toe aan de krappe woningmarkt. De woningen zijn bestemd voor één- of tweepersoonshuishoudens.

Bestemmingsplan wijziging

Op dit moment is BrabantWonen met de gemeente bezig met een stedenbouwkundige visie. Voor dit plan moet er een wijziging in het bestemmingsplan komen. Hiervoor wordt binnenkort de procedure opgestart. De verwachting is dat de sloop en nieuwbouw in de periode 2022/2023 plaatsvindt.

  • Delen