nieuwsoverzicht 20/05/2021

Nieuwsbrief 'Hoe is het Thuis?' is weer verstuurd

Hij is er weer: een nieuwe editie van onze digitale nieuwsbrief Hoe is het thuis? is verstuurd. In deze editie lees je over Jan de Vries, die (van) elke dag een kunstwerk maakt. En over meneer Marechal, die meedeed aan de 65plus-verhuisregeling en blij is met zijn nieuwe appartement. Je treft een korte bloemlezing aan van de vele inzendingen die we ontvingen. Wist je trouwens dat de markante bolwoningen van BrabantWonen de hele wereld overgaan? Veel leesplezier!

Hoe is het thuis-mei-2021

Hoe is het thuis?

Die vraag klinkt in deze tijd net even anders. Langzaamaan mogen we elkaar weer vaker ontmoeten. Op straat, in de wijk, in het echt! Hou het nog even vol daar binnen, of in de achtertuin of op het balkon. Intussen houden we ons aan de maatregelen en wensen we iedereen een goede gezondheid toe. We hopen dat het goed met je gaat achter de voordeur.

Om wat vaker contact te hebben met u, onze huurders, maken we sinds dit vorig jaar een online magazine: 'Hoe is het thuis?'. U kunt het hieronder lezen.

Meer informatie