nieuwsoverzicht 05/09/2019

Start verhuur Horzak, Hoeve I

Op 16 september start de verhuur van de 24 energiezuinige woningen in Horzak, Oss. De woningen zijn de eerste nul-op-de-meter (NOM) huurwoningen in Oss. Ze zijn zeer goed geïsoleerd en wekken zelf energie op met zonnepanelen. En dat merken bewoners in hun portemonnee!

Horzak Hoeve I

Wij vinden het belangrijk dat onze huurwoningen betaalbaar zijn én blijven. Dat doen we onder andere door de energiekosten laag te houden. Daarnaast speelt ook het milieu een belangrijk rol. Door duurzaam te bouwen, houden we rekening met de generaties na ons.

Gasloze huurwoningen

De 24 woningen hebben geen gasaansluiting. Alles in de woning gaat op elektra: koken, verwarming en warm water. Daarnaast hebben de woningen zonnepanelen, een warmtepomp en een boiler. Naast de 24 woningen bouwen we hier ook nog 39 energiezuinige appartementen. De appartementen worden in het eerste kwartaal van 2020 verhuurd. Kijk voor meer informatie en de verhuurbrochure op www.brabantwonen.nl/horzak-hoeve-1.

Informatiebijeenkomst 12 september

Op donderdag 12 september organiseren we een informatiebijeenkomst over wonen in een energiezuinige woning. Wat betekent dat voor huurders? Wat is er anders dan in een ‘normale’ woning. Er zijn 2 informatiebijeenkomsten: van 19.00 – 20.00 uur en van 20.30 – 21.30 uur. De bijeenkomsten zijn bij BrabantWonen in Oss (Venusstraat 2). U bent van harte welkom!