natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
nieuwsoverzicht 27/02/2024

BrabantWonen is door Effectory onderscheiden als World-class Workplace 2024-2025

We zijn trots dat we het keurmerk World-class Workplace 2024-2025 hebben behaald. Het keurmerk wordt gebaseerd op de resultaten van het medewerkersonderzoek dat we twee jaarlijks door onderzoeksbureau Effectory laten uitvoeren.

BrabantWonen is door Effectory onderscheiden als World-class Workplace 2024-2025

Het keurmerk World-class Workplace wordt uitgereikt als de eNPS- en de werkgeversscores boven de Nederlandse benchmark liggen. De Employee Net Promotor (eNPS) score geeft aan in welke mate medewerkers hun organisatie aanbevelen als werkgever. Deze score gaat van -100 tot +100. Wij scoren +26, ruim boven het gemiddelde (+15) van de benchmark. De bevlogenheid en betrokkenheid van onze medewerkers is ook hoog want op het thema werkgeverschap scoren we 74%, ook boven de benchmark van 71,5%.

Dit jaar heeft maar liefst 89% van onze medewerkers aan het onderzoek meegedaan, ruim boven de benchmark van 71%. Dit betekent dat we een goed beeld hebben van wat onze collega’s vinden van BrabantWonen.

Bestuurder Harrie Windmüller: “In 2020 behaalden we voor het eerst keurmerk World-class Workplace , ben blij dat we nu weer dit keurmerk hebben weten te behalen. Het mooie aan dit keurmerk is dat het de eigen medewerkers zijn die de organisatie beoordelen. Organisaties kunnen het namelijk alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Kortom, je bent een organisatie waar mensen erg betrokken zijn én het leuk vinden om er te werken. Hier zijn we als BrabantWonen natuurlijk erg trots op!”

Over World-class Workplace

Logo World class Work Place 2024-2025World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht kunnen.

  • Delen