Huurverhoging zo laag mogelijk
nieuwsoverzicht 20/04/2022

Huurverhoging opnieuw zo laag mogelijk

Voor 1 mei ontvangen alle huurders een e-mail of brief over de jaarlijkse huurverhoging. Hierin staat of uw huur per 1 juli omhoog gaat. En wat uw nieuwe huurbedrag wordt.

Huurverhoging zo laag mogelijk

Ieder jaar kijken we of het nodig is om de huurprijzen van onze huizen te verhogen. Het geld van de huurverhoging is nodig om te kunnen blijven investeren in voldoende goede en betaalbare woningen. En ervoor te zorgen dat het tekort aan woningen niet groter wordt.

We willen wonen voor iedereen zo betaalbaar mogelijk houden. Daarom is de huurverhoging niet voor iedereen hetzelfde. Voor huurders met een laag inkomen is de huurverhoging niet meer dan het percentage van de inflatie, namelijk 2,3%. Wie meer verdient, krijgt ook meer huurverhoging. Ook als u huurt in de vrije sector is de huurverhoging iets meer.

Klik hieronder voor meer uitleg over de huurverhoging en hoe u bezwaar kunt maken.

Meer informatie

  • Delen