nieuwsoverzicht 02/06/2021

Coronamaatregelen

BrabantWonen neemt ook maatregelen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen. Onze kantoren zijn daarom alleen op afspraak geopend.

BrabantWonen

Onze kantoren zijn geopend op afspraak

We proberen zoveel mogelijk zaken op afstand te regelen, via e-mail, de telefoon of bijvoorbeeld WhatsApp. Wilt u een afspraak bij ons op kantoor maken, neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier, per e-mail en per telefoon. Veel van onze medewerkers werken vanuit huis, daarom kunt u niet ter plekke een afspraak maken.

Als u een afspraak bij ons op kantoor heeft, dan belt u met de medewerker met wie u een afspraak heeft. Hij of zij zal dan de deur voor u open doen. Op onze kantoren gelden voor iedereen de RIVM richtlijnen. Wij vragen u een mondkapje te dragen, uw handen te desinfecteren en 1,5 meter afstand te houden. Heeft u een afspraak, maar bent u verkouden, hoest of heeft u koorts? Dan mag u niet binnenkomen en moet u de afspraak verzetten.

Alle reparaties kunnen ingediend worden

  • U kunt alle reparatieverzoeken indienen maar de spoedreparaties gaan voor.
  • De richtlijnen van het RIVM blijven altijd van kracht. Als u of een medebewoner behoort tot de risicogroep, óf verkouden is, óf koorts heeft en/of hoest, geef dit dan aan ons door. Wij plannen uw spoedreparatie dan op een later moment. Op het moment dat één van onze medewerkers de reparatie komt verrichten, moet u zich houden aan onze richtlijnen voor contactloos repareren. Daarnaast draagt onze medewerker een mondkapje en zal ook aan u vragen een mondkapje te dragen.

Gaat u verhuizen?

  • De inspecties van uw woning gaan door, maar op een andere manier. Het gaat zo.

Geldproblemen? Neem meteen contact op!

De coronamaatregelen hebben misschien gevolgen voor uw inkomen. BrabantWonen houdt daar rekening mee. Als u in de problemen komt en u denkt dat u uw huur straks niet kunt betalen, aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Hier vindt u informatie over wat u moet doen als u geldproblemen heeft.

Heeft u vragen?

Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus.

Alleen samen krijgen we corona onder controle

Meer informatie