Artist impression Albert
Artist impression Albert
onze projecten
NieuwbouwIn aanbouw

Albert

Vernieuwing zes flats

In de Gestelse buurt vernieuwt BrabantWonen zes oude portiekflats. Dit gaat naar verwachting tot 2025 duren. De flats worden één voor één vervangen door nieuwe moderne en comfortabele appartementengebouwen. De flat aan de Albert Verweijstraat is het vierde gebouw dat vernieuwd wordt.

Planning

Als alles volgens planning verloopt worden de appartementen in het eerste kwartaal van 2025 opgeleverd.

De appartementen

Er komen 10 verschillende typen appartementen, waaronder 8 maisonnette woningen. In de Albert komen moderne twee-, drie- en vierkamerappartementen. Ze hebben een woonkamer met open keuken. Alle appartementen hebben een badkamer en een apart toilet.

Terrasje of balkon

Elk appartement heeft ruimte waar bewoners buiten kunnen zitten. Op de begane grond is dit een terrasje en op de verdiepingen een balkon.

Energiezuinig

De appartementen worden energiezuinig gebouwd. Hiermee houden we de woonlasten voor bewoners betaalbaar en het is goed voor het milieu.

Hoe kunt u reageren?

Wij bieden de woningen aan op Thuispoort. De exacte datum is nog niet bekend. Meestal is dat een aantal maanden voor de oplevering. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor ‘Geef mij een seintje’. Wij sturen u dan een e-mail als de verhuur start. Houd ook deze website in de gaten voor nieuws en ontwikkelingen.

Let op! Om te kunnen reageren moet u ingeschreven staan bij Thuispoort.

Thuispoort

Voor wie?

De appartementen zijn geschikt voor alleenstaanden, stellen en kleine gezinnen. Er gelden geen leeftijdseisen. Huurders uit de gesloopte flats krijgen voorrang bij de toewijzing van de appartementen.

Inkomenstoets

Voor deze woningen moet uw inkomen passend zijn. Daarom toetsen wij vooraf uw inkomen. Dat doen we met een inkomensverklaring van de Belastingdienst. Vraag deze dus op tijd aan bij de Belastingdienst. Dat kan via uw DigiD of de Belastingtelefoon: 088 0543.

Neem voor informatie over de huurwoningen contact op met ons Klantinformatiecentrum, 088 281 60 00.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht.

Er is nog geen nieuwsbericht geplaatst.

Meer informatie

GEEF ME EEN SEINTJE

We sturen een e-mail als de verhuur start

  • {{error_message}}

Beste geïnteresseerde,

Binnen een paar minuten ontvangt u een kopie van uw aanmelding.

Ontvangt u geen e-mail? Controleer dan uw e-mailadres of neem contact met ons op.