natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
nieuwsoverzicht 31/01/2023

Uitbreiding directieteam met Jasper Wevers

Vanaf 1 februari is Jasper Wevers (41) onze nieuwe directeur Wonen. Jasper heeft een achtergrond als bedrijfskundige en werkte het afgelopen jaar bij ons als interim manager Informatiebeheer.

Jasper Wevers -Directeur Wonen

Hij heeft de afgelopen 15 jaar ruime ervaring in de corporatiesector opgedaan bij meerdere woningcorporaties. Eerst bij Haag Wonen in Den Haag als manager van onder andere de afdelingen klantcontact, reparatieverzoeken, incasso en ICT. Daarnaast heeft hij zich, als extern adviseur in onze sector, bezig gehouden met diverse trajecten op het gebied van organisatieverandering, (klant)procesoptimalisatie en digitalisering. 

Jasper: “Ik wil de bewoner meer centraal stellen in onze processen. Processen zijn soms te ingewikkeld of niet goed afgestemd, waardoor we de bedoeling voor onze huurders uit het oog dreigen te verliezen. Dat is waar ik het verschil wil maken: complexe zaken terugbrengen tot waar het écht om gaat.

Als manager Informatiebeheer probeer je met informatietechnologie de bedrijfsvoering te verbeteren. Maar informatietechnologie is slechts een hulpmiddel, het blijft uiteindelijk mensenwerk. Als directeur Wonen kan ik er nu ook echt richting aan geven, samen met mijn collega’s. En met de bewoners, natuurlijk. Zij weten het best hoe ze het liefst geholpen willen worden. De visie ‘natuurlijk samen’ past dan ook heel goed bij mij. Als we ons werk en onze afdelingen nog beter op elkaar afstemmen, is de bewoner de grote winnaar. Daar ga ik voor.” 

Directieteam BrabantWonen

Naast Jasper Wevers bestaat het directieteam uit bestuurder Harrie Windmüller en directeur Vastgoed en Bedrijfsvoering Stephan Kunkels. Minko de Weerd is adjunct-directeur Strategie en Ontwikkeling. 

  • Delen