nieuwsoverzicht 25/05/2021

Update Brand Carolushof

Update 27 mei 2021
Bijna alle bewoners zijn sinds woensdagmiddag weer teruggekeerd in hun woning. Ook zijn alle huisdieren weer terecht. Bewoners die nog niet terug kunnen, worden persoonlijk begeleid.

---

‘s-Hertogenbosch – Zondagnacht heeft er een grote uitslaande brand plaatsgevonden in ons appartementencomplex aan de Carolushof in ‘s-Hertogenbosch. De brand is rond 02.30 uur ontstaan vanuit een appartement op de tweede verdieping. Er was op dat moment niemand in het appartement aanwezig. De brandweer had rond half 5 de brand onder controle.

BrabantWonen

De brand is via de gevel overgeslagen naar de bovenliggende woning op de derde verdieping. Vier appartementen zijn beschadigd. De overige woningen hebben met name roetschade en geuroverlast. Er zijn gelukkig geen gewonden. Het is niet duidelijk hoe de brand is ontstaan. De brandweer doet hier onderzoek naar.

Het appartementencomplex is tijdelijk niet bewoonbaar. De bewoners zijn in een hotel ondergebracht of hebben zelf voor onderdak gezorgd bij familie of vrienden. Op het moment van de brand waren niet alle bewoners aanwezig. Alle bewoners zijn inmiddels door BrabantWonen geïnformeerd.