natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

nieuwsoverzicht 29/10/2020

Warmtewissel: Op zoek naar hét alternatief voor de cv-ketel

Vanuit onze samenwerking met zeven andere Brabantse corporaties startten we eind 2019 de WarmteWissel: een prijsvraag waarin we marktpartijen opriepen om met hét alternatief voor de gasgestookte individuele cv-ketel te komen. Van de drie winnende oplossingen is de eerste proefopstelling geplaatst in één van onze woningen aan de Boschmeersingel in de Schutskamp.

De WarmteWissel

Proefopstelling

Winnaar Fectum is met hun oplossing de eerste partij die met testen is gestart. Als eerste in een lege woning van ons aan de Boschmeersingel 42. Daarna gaat de opstelling naar zeven bewoonde woningen van de andere Lente corporaties.

De testgegevens van de in totaal acht bewoonde woningen worden voor een periode van circa twee jaar gemonitord en geanalyseerd om te kunnen bepalen of dit een goed alternatief is. In 2021 gaan we op dezelfde wijze ook de oplossingen van de andere twee winnaars, Cooll en Tarnoc, toepassen en testen.

Zo werkt het

Benieuwd hoe de oplossing van Fectum werkt? Bekijk het filmpje!

Meer informatie