nieuwsoverzicht 20/04/2020

Ploeg tussen de pionnen

'Ook wij als vakploeg van BrabantWonen hebben onze voorzorgsmaatregelen moeten treffen om afstand te houden bij onze werkzaamheden.'

Hoe is het thuis?
'Dit valt niet altijd mee, mensen zijn gewend dat ze redelijk dicht bij ons komen staan als ze vragen hebben. Hiervoor hebben we nu pionnen en een hesje gekregen om het wat duidelijker te maken. Het helpt! En het voelt voor iedereen een stukje veiliger.'

Met vriendelijke groet,
Gijs

Hoe viert u Koningsdag? ...Of eh, Woningsdag?

We vragen u steeds: hoe is het thuis? Nu Koningsdag eraan komt zijn we ook erg benieuwd hoe dit er bij u thuis uitziet dit jaar. Kijkt u de speciale NOS-uitzending op televisie, hult u zich in oranje? Haalt u oranjetompoucen in huis? Kortom: hoe maken jullie het samen gezellig? Laat het ons weten – en zien! Stuur ons van deze dag een foto met verhaaltje of een kort filmpje van uzelf, of uw huishouden. Mail uw bijdrage naar thuis@brabantwonen.nl. Graag met telefoonnummer, dan bellen we nog even!