nieuwsoverzicht 09/03/2020

Nieuwbouw Eindhovenlaan bereikt hoogste punt

De vlag mag in top! Donderdag 6 maart bereikte de nieuwbouw aan de Eindhovenlaan in 's-Hertogenbosch het hoogste punt. Traditiegetrouw trakteert BrabantWonen de bouwvakkers op wat lekkers als dank voor hun inzet en harde werk.

46 betaalbare appartementen
Op de plek van de voormalige Nutsschool bouwen we 46 betaalbare appartementen. Het gebouw kreeg onlangs de toepasselijke naam 'De Meester'. De appartementen worden energiezuinig gebouwd. Ze zijn goed geïsoleerd, hebben zonnepanelen op het dak en een warmtepomp voor de verwarming van de woning. Zo houden we de woonlasten betaalbaar en dragen we bij aan een schoner milieu.

Ruime keuze
Er zijn 14 verschillende typen appartementen. Genoeg keus dus! De meeste appartementen hebben 1 slaapkamer. Verder hebben alle appartementen een woonkamer met open keuken, een badkamer en een balkon of terras. Door de grote ramen is er veel licht in de appartementen. Het gebouw bestaat uit een begane grond en 5 verdiepingen. Alle bewoners hebben een eigen berging op de begane grond.

Oplevering en informatie
De oplevering is halverwege dit jaar. De verhuur start begin mei. De helft van de appartementen bieden we aan met loting, de andere helft op basis van inschrijftijd. Kijk voor meer informatie op ww.brabantwonen.nl/demeester.

Meer informatie