nieuwsoverzicht 12/04/2019

Welkom op onze nieuwe website!

Een nieuwe website... wat is veranderd?

Zoekfunctie

Op de nieuwe website heeft de zoekfunctie, de zoekbalk, een opvallende plek. Daar kunt u uw vraag of zoekterm intypen. Gaat u liever via het menu op zoek naar de gewenste informatie? Dat kan ook.

Minder tekst

Er staan minder lange stukken tekst op de website. Veel informatie staat in een ‘vraag en antwoord-vorm’. Zo hoeft u minder te zoeken in een lang tekstblok en vindt u makkelijker de informatie waar u naar op zoek bent.

Interactieve video’s

Sommige onderwerpen zijn ingewikkeld en niet altijd even makkelijk te begrijpen. Dan is er meer nodig dan alleen tekst. Daarom vindt u ook video’s op deze website, over onderwerpen die wat meer uitleg vragen. Zoals huur opzeggen en contract wijzigen bij scheiden of samenwonen

Andere talen

De website is via Google Translate makkelijk in een andere taal om te zetten. Deze mogelijkheid vindt u op elke pagina. Er is ook een optie waarmee de tekst op de pagina kan worden voorgelezen.

Wijkbeheerders, woonconsulenten en huismeesters in beeld

Via de contactpagina vindt u ook onze wijkbeheerders, woonconsulenten en huismeesters en kunt u rechtstreeks contact met ze opnemen. 

Geschikt voor mobiel

Onze nieuwe website past zich aan aan het apparaat dat u gebuikt: computer, smartphone of tablet. 

Vragen

De website is continue in ontwikkeling en we zullen hem de komende tijd nog aanpassen of verbeteren. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten!