Impressie van Het Walkwartier
Impressie van Het Walkwartier
Impressie van Het Walkwartier
Impressie van Het Walkwartier
Impressie van Het Walkwartier
onze projecten
NieuwbouwStart verhuur

Het Walkwartier

Het Walkwartier aan de Molenstraat in Oss is een bruisende plek waar wonen, educatie, cultuur, horeca en winkelen samenkomen. Op deze locatie vindt u alles wat u nodig heeft onder één dak. In het Walkwartier biedt BrabantWonen 63 appartementen aan: 51 sociale huurappartementen, 9 middenhuur appartementen en 3 in de vrije sector.

Als bewoner beschikt u over een energiezuinig appartement, heeft u de mogelijkheid om een eigen parkeerplaats te huren, en kunt u gebruik maken van een gedeeld sedum dakterras.

Er zijn verschillende typen appartementen. De sociale huurappartementen hebben één of twee slaapkamers. De meeste appartementen hebben een balkon en een eigen berging. De appartementen zonder eigen berging kunnen gebruik maken van de gezamenlijke fietsenstalling in de kelder.

Hoe kom ik in aanmerking voor de huurwoningen?

Om in aanmerking te komen voor een van de woningen moet u als woningzoekende ingeschreven staan bij Thuispoort. Thuispoort is onze nieuwe regionale website voor woningzoekenden. Als u al ingeschreven stond bij WoonService Regionaal, Ons Huiz, Mooiland of Charlotte van Beuningen dan gaat uw inschrijftijd mee naar Thuispoort. Als u nog niet ingeschreven staat kunt u zich inschrijven via www.thuispoort.nl.

Wanneer start de verhuur?

De verhuur start in drie fases:

  1. Woningen met een kale huurprijs t/m € 650,43
    U kunt reageren van 17-5 (na 12.00) t/m 24-5 (tot 12.00 uur)
  2. Woningen met een kale huurprijs tussen € 697,08 t/m € 879,67
    U kunt reageren van 21-5 (na 12.00) t/m 27-5 (tot 12.00 uur)
  3. Woningen met een kale huurprijs hoger dan € 879,67
    U kunt reageren van 31-5 (na 12.00) t/m 6-6 (tot 12.00 uur)

Sociale huur:

23 woningen wijzen we toe op basis van inschrijftijd. Hoe langer u staat ingeschreven, hoe groter de kans op een woning. 23 woningen wijzen we toe met loting. Iedereen maakt dan evenveel kans. Uiteraard kijken we wel of uw inkomen passend is. Twee woningen worden met voorrang toegewezen vanuit de 65plus-verhuisregeling. Drie woningen zijn gereserveerd.

Middenhuur en vrije sector:

Zes woningen wijzen we toe op basis van inschrijftijd. Hoe langer u staat ingeschreven, hoe groter de kans op een woning. Vijf woningen wijzen we toe met loting. Iedereen maakt dan evenveel kans. Uiteraard kijken we wel of uw inkomen passend is. Eén woning wordt met voorrang toegewezen vanuit de 65plus-verhuisregeling.

Huurprijzen

De kale huurprijs is varieert van € 650,- tot € 1500,-. In de verhuurbrochure die op 15 mei op deze pagina komt, ziet u de huurprijs per type appartement.

Wanneer worden de woningen opgeleverd?

Wanneer alles volgens planning verloopt, leveren we de woningen in september 2024 op.

Hoe kunt u reageren?

U kunt reageren via www.thuispoort.nl, zodra de verhuur start vindt u de advertentie bij het woningaanbod.

Thuispoort

Verhuurbrochure sociale huurappartementen

Verhuurbrochure middenhuur en vrije sector

Neem voor informatie over de huurwoningen contact op met ons Klantinformatiecentrum.

Er is nog geen nieuwsbericht geplaatst.

Terug naar alle berichten

Meer informatie