Studentenwoningen Onderwijsboulevard
Studentenwoningen Onderwijsboulevard
onze projecten
NieuwbouwIn aanbouw

Campus300

BrabantWonen bouwt in samenwerking met Avans Hogeschool en Bouwbedrijf Van Wijnen aan Campus300, een onderwijscampus aan de Onderwijsboulevard. Hier bouwen we 124 woningen voor studenten. Die komen naast een nieuwe onderwijslocatie van Avans. De ingang van de studentenwoningen komen aan de kant van de Statenlaan. De woningen worden verdeeld over 2 woonblokken met zowel eenpersoons studio’s als kleine appartementen die geschikt zijn voor 2 studenten. Deze appartementen hebben 2 studentenkamers een gedeelde keuken en badkamer. De studio's en appartementen worden straks allemaal verhuurd door BrabantWonen.

Het bouwproject heeft de naam Campus300 gekregen. Deze naam verwijst naar het nieuwe huisnummer 300 aan de Onderwijsboulevard. Het wordt een centrale plek in de wijk, waar studenten straks kunnen leren, wonen en elkaar kunnen ontmoeten. De woonblokken krijgen de namen De Poort en De Denker. De ingang komt aan de Statenlaan te zitten.

De woningen zijn bedoeld voor studenten. Je komt in aanmerking voor een studentenwoning als je een Nederlandse of internationale student bent en studeert aan een mbo-, hbo- of universitaire opleiding in ’s-Hertogenbosch. Als je klaar bent met studeren maak je plaats voor een volgende student.

Ongeveer een half jaar voor oplevering start de verhuur. Alle studentenwoningen die beschikbaar zijn vind je op Thuispoort Studentenwoningen. Je komt alleen in aanmerking voor woonruimte als je daar ingeschreven staat. Inschrijven kan vanaf zestien jaar. Ben je geïnteresseerd? Dan raden we je aan alvast in te schrijven. Dan bouw je inschrijftijd op. 

Huurprijzen

Meer informatie over de verhuur en de huurprijzen volgt nog.

De bouw van Campus300 is in juni 2023 gestart. De oplevering is gepland in juni 2025.

Er is nog geen nieuwsbericht geplaatst.

Meer informatie

GEEF ME EEN SEINTJE

We sturen een e-mail als de verhuur start

  • {{error_message}}

Beste geïnteresseerde,

Binnen een paar minuten ontvangt u een kopie van uw aanmelding.

Ontvangt u geen e-mail? Controleer dan uw e-mailadres of neem contact met ons op.