Nieuwbouw Repellaan Schaijk
onze projecten
NieuwbouwVerhuurd

Repellaan

Aan de Repellaan in Schaijk ontwikkelt BrabantWonen 24 sociale huurappartementen. De appartementen komen op de locatie waar voorheen de Albert Heijn gevestigd was.

Fijne appartementen

De appartementen worden duurzaam gebouwd en zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn bestemd voor kleine gezinnen, stellen en alleenstaanden.

Planning

De bouw is in mei 2022 gestart. Als alles volgens planning verloopt, leveren we de appartementen in het najaar van 2023 op.

Hoe zien de appartementen eruit?

De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en toilet. De appartementen op de begane grond hebben een voortuintje aan de Repellaan. Bewoners op de eerste en tweede verdieping hebben een balkon. De totale oppervlakte is ongeveer 70 m2. Het appartementengebouw heeft 3 lagen. In het gebouw is een lift aanwezig.

Energiezuinig wonen

Het gebouw heeft zonnepanelen voor de energieopwekking en voor de verwarming komt er per appartement een warmtepomp. In de gevelbekleding, noodtrappenhuizen en de hal maken we hergebruik van materialen. Deze materialen zijn afkomstig van een sloopproject in 's-Hertogenbosch.

Wonen en leven in een energiezuinige woning is even wennen. U heeft vloerwarming, kookt op elektriciteit en voor het warme water heeft u een boiler. Wilt u weten wat het betekent om in een energiezuinige woning te wonen? Lees dan de brochure Energiezuinig wonen.

Gunstige ligging

Schaijk is omgeven door polders, bossen en natuurgebied De Maashorst. Dit is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u prima in Schaijk terecht. Door de ligging nabij de snelweg zijn omliggende steden goed te bereiken.

Berging en parkeren

U heeft een eigen berging op de begane grond. Hier kunt u uw (elektrische) fiets of scootmobiel neerzetten en opladen. Aan de achterkant van het gebouw is een afgesloten parkeerplaats voor bewoners. De parkeerplaatsen zijn gekoppeld aan de huisnummers van de appartementen.

Planning

De bouw is inmiddels gestart. Als alles volgens planning verloopt, leveren we de appartementen in het najaar van 2023 op.

Huurprijzen

De woningen vallen allemaal in de categorie sociale huur. 

De kale huurprijs is € 623,83 en de servicekosten zijn € 22,32 per maand.

Wanneer kom ik in aanmerking?

De appartementen zijn geschikt voor alleenstaanden, kleine gezinnen en stellen. Zowel starters als doorstromers kunnen hier terecht. Er gelden geen leeftijdsgrenzen.

Er worden 18 woningen toegewezen op basis van inschrijftijd en 6 woningen op basis van loting. Woningzoekenden uit Schaijk hebben voorrang bij de toewijzing.

Bent u geïnteresseerd?

Schrijf u dan in bij WoonService Regionaal. Alleen als u ingeschreven staat kunt u reageren op deze woningen. Bij de toewijzing wordt gekeken naar inschrijftijd. Kandidaten uit Schaijk krijgen voorrang bij de toewijzing.

Voor meer informatie over de huurwoningen kunt u contact opnemen met ons Klantinformatiecentrum.

 • Bouw aan de Repellaan in Schaijk ligt stil maar gaat binnenkort weer verder

  Bouw aan de Repellaan in Schaijk ligt stil maar gaat binnenkort weer verder

  11 mei 2023

  Ongeveer 8 weken geleden ontdekten we dat het gebouw te laag was gebouwd. Tijdens het meten en uitzetten van het bouwproject is er iets fout gegaan. De bouw is direct na deze ontdekking stilgelegd. lees meer

  Samen met bouwbedrijf Gebroeders van Herpen hebben we onderzocht hoe we dit probleem konden oplossen. Omdat we duurzaamheid en circulariteit erg belangrijk vinden, wilden we voorzichtig omgaan met materialen en het gebouw niet slopen en herbouwen. In goed overleg hebben we daarom besloten om het gebouw te vijzelen. Dit is een methode waarbij het gebouw wordt opgetild, waardoor de vloerhoogte wordt verhoogd. Op deze manier kunnen we het gebouw volgens het oorspronkelijke ontwerp bouwen.

  Binnenkort wordt er gestart met de werkzaamheden. De oplevering van de appartementen zal iets vertraagd zijn. De verwachting is dat eind 2023 het gebouw opgeleverd kan worden.