Nieuwbouw Repellaan Schaijk
onze projecten
NieuwbouwIn aanbouw

Repellaan

Aan de Repellaan in Schaijk ontwikkelt BrabantWonen 24 sociale huurappartementen. De appartementen komen op de locatie waar voorheen de Albert Heijn gevestigd was.

Fijne appartementen

De appartementen worden duurzaam gebouwd en zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn bestemd voor kleine gezinnen, stellen en alleenstaanden.

Planning

De bouw is in mei 2022 gestart. Als alles volgens planning verloopt, leveren we de appartementen in het najaar van 2023 op.

Hoe zien de appartementen eruit?

De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en toilet. De appartementen op de begane grond hebben een voortuintje aan de Repellaan. Bewoners op de eerste en tweede verdieping hebben een balkon. De totale oppervlakte is ongeveer 70 m2. Het appartementengebouw heeft 3 lagen. In het gebouw is een lift aanwezig.

Energiezuinig wonen

Het gebouw heeft zonnepanelen voor de energieopwekking en voor de verwarming komt er per appartement een warmtepomp. In de gevelbekleding, noodtrappenhuizen en de hal maken we hergebruik van materialen. Deze materialen zijn afkomstig van een sloopproject in 's-Hertogenbosch.

Wonen en leven in een energiezuinige woning is even wennen. U heeft vloerwarming, kookt op elektriciteit en voor het warme water heeft u een boiler. Wilt u weten wat het betekent om in een energiezuinige woning te wonen? Lees dan de brochure Energiezuinig wonen.

Gunstige ligging

Schaijk is omgeven door polders, bossen en natuurgebied De Maashorst. Dit is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u prima in Schaijk terecht. Door de ligging nabij de snelweg zijn omliggende steden goed te bereiken.

Berging en parkeren

U heeft een eigen berging op de begane grond. Hier kunt u uw (elektrische) fiets of scootmobiel plaatsen en opladen. Aan de achterkant van het gebouw is een parkeerplaats voor bewoners. Hier kunt u als bewoner een parkeerplek huren. Bezoekers kunnen aan de voorkant van het gebouw parkeren. Dit zijn openbare parkeerplaatsen.

Planning

We verwachten in mei 2022 te starten met de bouw van de nieuwe appartementen. Als alles volgens planning verloopt, leveren we de appartementen in het najaar van 2023.

Huurprijzen

De woningen vallen allemaal in de categorie sociale huur. De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend.

Wanneer kom ik in aanmerking?

De woningen zijn geschikt voor alleenstaanden, kleine gezinnen en koppels. Zowel starters als doorstromers kunnen hier terecht. Er gelden geen leeftijdsgrenzen.

Bent u geïnteresseerd?

Schrijf u dan in bij WoonService Regionaal. Alleen als u ingeschreven staat kunt u reageren op deze woningen. Bij de toewijzing wordt gekeken naar inschrijftijd. Kandidaten uit Schaijk krijgen voorrang bij de toewijzing.

Voor meer informatie over de huurwoningen kunt u contact opnemen met ons Klantinformatiecentrum.

Geef me een seintje

Heeft u interesse in deze appartementen? Via de knop 'Geef me een seintje' kunt u zich aanmelden voor de belangstellendenlijst. U krijgt dan bericht van ons als de verhuur begint.

  • Bouw aan de Repellaan is gestart

    Bouw aan de Repellaan is gestart

    08 jul. 2022

    We zijn begonnen aan de bouw van 24 betaalbare appartementen aan de Repellaan in Schaijk. De appartementen komen op de locatie waar voorheen de Albert Heijn gevestigd was. De bouw van de appartementen wordt uitgevoerd door Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen. Als alles volgens planning verloopt, leveren we de appartementen in de zomer van 2023 op. lees meer

GEEF ME EEN SEINTJE

We sturen een e-mail als de verhuur start

  • {{error_message}}

Beste geïnteresseerde,

Binnen een paar minuten ontvangt u een kopie van uw aanmelding.

Ontvangt u geen e-mail? Controleer dan uw e-mailadres of neem contact met ons op.