Repellaan Schaijk

Repellaan Schaijk

De Albert Heijn in Schaijk is verhuisd naar een nieuw pand in het centrumplan. De oude locatie van de Albert Heijn aan de Repellaan zal worden herontwikkeld. BrabantWonen werkt aan een bouwplan voor 24 sociale huurappartementen. De plannen zijn nog niet definitief.

Details

Woningtype

De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer en toilet. De appartementen op de begane grond hebben een voortuintje aan de Repellaan. Op de eerste en tweede verdieping is dit een balkon. De totale oppervlakte is ca 70 m2. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats en een berging achter het gebouw. Het gebouw is voorzien van een lift.

Planning

De plannen zijn nog in voorbereiding. De start van de bouw is afhankelijk van de doorlooptijd van de procedure voor het bestemmingsplan. Als alles volgens planning verloopt, verwachten we rond maart/april 2020 te kunnen beginnen met de sloop van het huidige pand en de bouw van de nieuwe appartementen. De appartementen zijn ongeveer een jaar later klaar voor oplevering.

Verhuur

Huurprijzen

De woningen vallen allemaal in de categorie sociale huur. De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend.

Om in aanmerking te komen voor een woning, moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij WoonService Regionaal.

Contact

Voor meer informatie over de huurwoningen kunt u contact opnemen met ons.

Belangstelling? Laat het ons weten!

U kunt zich ook aanmelden voor de belangstellendenlijst. U krijgt dan bericht van ons als de verhuur begint. Wilt u dat? Neem dan contact met ons op.

Geïnteresseerd in
dit project?

Neem contact op