orthen-links
onze projecten
NieuwbouwIn voorbereiding

Orthen-Links

Aan de noordkant van de Bossche binnenstad ligt Orthen-Links. Deze wijk is helemaal vernieuwd. De woningen in het oude Orthen-Links waren sterk verouderd. Inmiddels is Orthen-Links een fijne, gezellige en groene buurt. Er is nog één stukje dat aangepakt moet worden aan de Orthense Donk: fase 4. 

Appartementen voor Cello & buurthuis

Op de hoek van de Van Wandelenstraat, Orthensedonk en de Margarethalaan ligt een braakliggend stukje grond. Hier gaan we 22 appartementen voor cliënten van Cello bouwen. Ook komt hier een buurthuis. Hiervoor moeten drie woningen aan de Margarethalaan plaatsmaken. Deze woningen zijn nu in beheer van leegstandsbeheerder Gapph.

Cello

De 22 appartementen gaan we verhuren aan Cello. Hier komen jong volwassenen te wonen met een vorm van autisme. Zij wonen hier zelfstandig onder begeleiding van medewerkers van Cello.

Buurthuis

Op de begane grond komt het nieuwe buurthuis. Dit wordt de huiskamer van de buurt. Deze ruimte wordt gehuurd door gemeente en beheerd door de welzijnsorganisatie Farent. Bewoners kunnen hier deelnemen aan verschillende activiteiten of samen iets organiseren.

We verwachten in het vierde kwartaal van 2024 te starten met de bouw. Het gebouw zal dan begin 2026 klaar zijn.

Als u meer informatie wilt over het project Orthen-Links neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie