Impressie nieuwbouw Linck in Oss
Impressie nieuwbouw Linck in Oss
Impressie nieuwbouw Linck in Oss
onze projecten
NieuwbouwIn voorbereiding

Linck

Linck is een uniek en grensverleggend project. Op de plek van het voormalige Osse belastingkantoor en de parkeerplaats van de Maasvallei komen 198 appartementen, verdeeld over vier gebouwen. Er is volop aandacht voor verbinding. Met elkaar én met de omgeving. Het geheel heeft een groene uitstraling waar delen van voorzieningen heel normaal is. 

Hoe ziet het plan er uit?

In de vier gebouwen komen 200 appartementen, waarvan BrabantWonen er 170 te huur aan zal bieden. Het gaat om appartementen voor sociale huur en middeldure huur. Onderdeel daarvan zijn 10 Friends-woningen. Binnen dit woonconcept delen mensen een huis, waarbij ze wel een eigen slaapkamer en sanitair hebben. Zoals in die bekende Amerikaanse tv-serie.

Wonen in het centrum én in het groen

De appartementen bevinden zich in een parkachtige buitenruimte. Doorsteekjes vormen op verschillende plekken een schakel tussen Linck en het centrum. Bewoners treffen elkaar in de stadskas of in het openbare groen.

Duurzaam

Het plan is zeer duurzaam opgezet door onder meer het toepassen van hernieuwbare energiebronnen, hoogwaardige isolatie en collectieve zonnepanelen.

Planning

Het project bevindt zich nog in de voorbereidingsfase. Om het plan uit te kunnen voeren, is een wijziging van het bestemmingsplan nodig. Het bestemmingsplan is op 21 december 2023 ter inzage gelegd door de gemeente Oss. U kunt de stukken bekijken tot en met woensdag 31 januari 2024.

Binnen plan Linck worden de volgende appartementen te huur aangeboden.

Sociale huur:

  • 15 tweekamer appartementen van 49 m2 
  • 53 tweekamer appartementen 57 m2
  • 40 driekamer appartementen 74 m2
  • 10 Friends-woningen

Middeldure huur:

  • 52 driekamer appartementen 85 m2

De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend. Wij bieden de woningen aan op Thuispoort. Meestal is dat een aantal maanden voor de oplevering. Om te kunnen reageren, moet u ingeschreven staan bij Thuispoort.

Thuispoort

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons Klantinformatiecentrum of vul onderstaand contactformulier in.

Velden met een * zijn verplicht.

Er is nog geen nieuwsbericht geplaatst.

Meer informatie

GEEF ME EEN SEINTJE

We sturen een e-mail als de verhuur start

  • {{error_message}}

Beste geïnteresseerde,

Binnen een paar minuten ontvangt u een kopie van uw aanmelding.

Ontvangt u geen e-mail? Controleer dan uw e-mailadres of neem contact met ons op.