onze projecten
NieuwbouwOpgeleverd

Kapelsingel

BrabantWonen bouwt op de hoek van de Kapelsingel en Singel 1940-1945 in Oss 36 betaalbare appartementen. Ze worden energiezuinig gebouwd. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de huurders.

Voor wie?
De appartementen zijn bestemd voor jong, oud, gezinnen, stellen en alleenstaanden.

Planning
Naar verwachting leveren we de appartementen eind november 2020 op. 

Details

Het appartementengebouw bestaat uit 2 blokken. Het blok dat uitkijkt op de Kapelsingel heeft 5 lagen met in totaal 20 appartementen. Het andere blok kijkt uit op Singel 40-45 en heeft 4 lagen. Hier komen in totaal 16 appartementen.

De appartementen worden energiezuinig gebouwd. Zo houdt BrabantWonen de woonlasten voor huurders betaalbaar. En het is goed voor het milieu.

De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een balkon of terras. Ze zijn geschikt voor alleenstaanden, stellen en gezinnen.

Verhuur

Reactietermijn verstreken

U kunt niet meer reageren op deze appartementen. De woningen zijn inmiddels allemaal verhuurd.

Verhuurbrochure

Contact

Voor meer informatie over de huurappartementen kunt u contact opnemen met ons Klantinformatiecentrum.

Nieuws

 • 36 appartementen Kapelsingel opgeleverd

  36 appartementen Kapelsingel opgeleverd

  08 dec. 2020

  Op 8 december ontvingen de bewoners van de nieuwe huurappartementen aan de Kapelsingel in Oss de sleutel van hun woning. Daarmee is het nieuwbouwproject van BrabantWonen opgeleverd en krijgt Oss er 36 betaalbare appartementen bij. De bewoners ondertekenden vandaag hun huurcontract en kregen de sleutel van hun woning. Vervolgens konden zij aan de slag met het schoonmaken en inrichten van hun nieuwe appartement. Er werd dan ook al flink geklust.

  Energiezuinig en betaalbaar

  De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Ze hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een balkon of terras. De woningen zijn energiezuinig gebouwd. Daarmee houden we de woonlasten voor de bewoners betaalbaar en het is goed voor het milieu. Ze zijn zeer goed geïsoleerd en hebben energiezuinige installaties. Op het dak liggen zonnepanelen die schone energie opwekken voor eigen gebruik. Een warmtepomp zorgt voor de verwarming van de woning en het warme water.

  Vraag naar huurwoningen

  Er is veel vraag naar betaalbare huurwoningen in Oss. Daarom hebben gemeente Oss en BrabantWonen afgesproken op meerdere plaatsen in de gemeente huurwoningen te bouwen. De 36 appartementen aan de Kapelsingel zijn daar een goed voorbeeld van.

  Duurzaam bouwen

  BrabantWonen bouwt op meer plekken in Oss energiezuinige huurwoningen en -appartementen. Bijvoorbeeld de 29 woningen Piekenhoef en de 39 appartementen en 24 woningen in de Horzak. Zo houden we de woonlasten van huurders betaalbaar. En door duurzaam te bouwen dragen we bij aan de reductie van CO2.