onze projecten
NieuwbouwIn aanbouw

Kapelsingel

BrabantWonen bouwt op de hoek van de Kapelsingel en Singel 1940-1945 in Oss 36 betaalbare appartementen. Ze worden energiezuinig gebouwd. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de huurders.

Voor wie?
De appartementen zijn bestemd voor jong, oud, gezinnen, stellen en alleenstaanden.

Planning
De bouw is inmiddels begonnen. De verhuur start in september 2020. Naar verwachting leveren we de appartementen eind november 2020 op.

Details

Het appartementengebouw bestaat uit 2 blokken. Het blok dat uitkijkt op de Kapelsingel heeft 5 lagen met in totaal 20 appartementen. Het andere blok kijkt uit op Singel 40-45 en heeft 4 lagen. Hier komen in totaal 16 appartementen.

De appartementen worden energiezuinig gebouwd. Zo houdt BrabantWonen de woonlasten voor huurders betaalbaar. En het is goed voor het milieu.

De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een balkon of terras. Ze zijn geschikt voor alleenstaanden, stellen en gezinnen.

Verhuur

Huurprijzen
De appartementen vallen onder sociale huur. De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend.

Start verhuur
Naar verwachting start de verhuur van de appartementen in september 2020.

Inschrijven WoonService Regionaal
Om in aanmerking te komen voor een woning, moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij WoonService Regionaal.

Contact

Voor meer informatie over de huurappartementen kunt u contact opnemen met ons Klantinformatiecentrum.

Nieuws

 • Bouw appartementen Kapelsingel gestart

  Bouw appartementen Kapelsingel gestart

  06 feb. 2020

  Deze week startte Moeskops’ Bouwbedrijf met de bouw van de 36 appartementen aan de Kapelsingel in Oss. Het appartementengebouw komt op de plek van de voormalige Soos 66. De appartementen worden begin volgend jaar opgeleverd.

  Twee blokken
  Het appartementengebouw bestaat uit 2 blokken. Het blok dat uitkijkt op de Kapelsingel heeft 5 lagen met in totaal 20 appartementen. Het andere blok kijkt uit op Singel 40-45 en heeft 4 lagen. Hier komen in totaal 16 appartementen. De appartementen worden energiezuinig gebouwd en zijn bestemd voor (kleine) gezinnen, stellen en alleenstaanden.

  Vraag naar huurwoningen
  De appartementen zijn onderdeel van het versnellingsprogramma nieuwbouw. De gemeente Oss en BrabantWonen maakten samen dit programma. Door nieuwbouw sneller uit te voeren, komen we tegemoet aan de vraag naar betaalbare huurwoningen in Oss.

 • Nieuwbouw Singel 40/45 krijgt ontsluiting via Kapelsingel

  Nieuwbouw Singel 40/45 krijgt ontsluiting via Kapelsingel

  08 mrt. 2018

  De nieuwbouwappartementen op de hoek van de Kapelsingel en Singel 40-45 in Oss krijgen toch een ontsluiting op de Kapelsingel. Dat besloot de gemeente na overleg met de bewoners van de wijk.

  Door de gesprekken met de buurtbewoners heeft het plan enige tijd stil gelegen. Bewoners waren bang dat de oorspronkelijke ontsluiting via de Johannes Poststraat te veel verkeersdrukte zou opleveren. Nu de ontsluiting geregeld wordt via de Kapelsingel, kan BrabantWonen verder met de uitwerking van de plannen.

  Het nieuwe wooncomplex krijgt 36 huurappartementen. Alle woningen vallen in de categorie sociale huur. BrabantWonen is verheugd om verder te kunnen met de plannen. Er is veel vraag naar betaalbare huurwoningen in Oss. Begin 2020 wordt gestart met de werkzaamheden. Naar verwachting worden de appartementen begin 2021 opgeleverd.

GEEF ME EEN SEINTJE

We sturen een e-mail als de verhuur start

Beste geïnteresseerde,

Binnen een paar minuten ontvangt u een kopie van uw aanmelding.

Ontvangt u geen e-mail? Controleer dan uw e-mailadres of neem contact met ons op.