Kapelsingel

Sociale huurappartementen

We bouwen 36 sociale huurappartementen te bouwen op de hoek van de Kapelsingel en Singel 40-45 in Oss. De bouw start naar verwachting in de zomer van 2019.

Versnelling nieuwbouw

De plannen zijn onderdeel van het versnellingsprogramma nieuwbouw, dat de gemeente en BrabantWonen samen hebben opgesteld voor de komende jaren. Door nieuwbouw sneller uit te voeren, kunnen we tegemoetkomen aan de toegenomen vraag naar betaalbare woningen.

Op deze voormalige plaats van Soos 66 zijn al langer plannen voor nieuwbouw.

Details

Planning

De plannen zijn gereed en de bouw is in voorbereiding. 
We verwachten halverwege 2019 met de bouw te kunnen starten.

Verhuur

Huurprijzen

De woningen vallen allen in de categorie sociale huur. De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend.

Doelgroep

De appartementen zijn geschikt voor een brede doelgroep.

Contact

Voor meer informatie over de huurappartementen kunt u contact opnemen met ons Klant Informatie Centrum, tel. (088) 281 60 00.

Belangstelling? Laat het ons weten!

U kunt zich via het Klant Informatie Centrum ook aanmelden voor de belangstellendenlijst. U krijgt dan bericht van ons als de verhuur begint.

Nieuws

 • Nieuwbouw Singel 40/45 krijgt ontsluiting via Kapelsingel

  Nieuwbouw Singel 40/45 krijgt ontsluiting via Kapelsingel

  08 mrt. 2018

  De nieuwbouwappartementen op de hoek van de Kapelsingel en Singel 40-45 in Oss krijgen toch een ontsluiting op de Kapelsingel. Dat besloot de gemeente na overleg met de bewoners van de wijk.

  Door de gesprekken met de buurtbewoners heeft het plan enige tijd stil gelegen. Bewoners waren bang dat de oorspronkelijke ontsluiting via de Johannes Poststraat te veel verkeersdrukte zou opleveren. Nu de ontsluiting geregeld wordt via de Kapelsingel, kan BrabantWonen verder met de uitwerking van de plannen.

  Het nieuwe wooncomplex krijgt 36 huurappartementen. Alle woningen vallen in de categorie sociale huur. BrabantWonen is verheugd om verder te kunnen met de plannen. Er is veel vraag naar betaalbare huurwoningen in Oss. Naar verwachting zal eind 2018 met de bouw gestart worden. (Huidige planning: zomer 2019).

Geïnteresseerd in
dit project?

Neem contact op