onze projecten
NieuwbouwVerhuurd

Kapelsingel

BrabantWonen bouwt op de hoek van de Kapelsingel en Singel 1940-1945 in Oss 36 betaalbare appartementen. Ze worden energiezuinig gebouwd. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de huurders.

Voor wie?
De appartementen zijn bestemd voor jong, oud, gezinnen, stellen en alleenstaanden.

Planning
Naar verwachting leveren we de appartementen eind november 2020 op. 

Details

Het appartementengebouw bestaat uit 2 blokken. Het blok dat uitkijkt op de Kapelsingel heeft 5 lagen met in totaal 20 appartementen. Het andere blok kijkt uit op Singel 40-45 en heeft 4 lagen. Hier komen in totaal 16 appartementen.

De appartementen worden energiezuinig gebouwd. Zo houdt BrabantWonen de woonlasten voor huurders betaalbaar. En het is goed voor het milieu.

De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een balkon of terras. Ze zijn geschikt voor alleenstaanden, stellen en gezinnen.

Verhuur

Reactietermijn verstreken

U kunt niet meer reageren op deze appartementen. De woningen zijn inmiddels allemaal verhuurd.

Verhuurbrochure

Contact

Voor meer informatie over de huurappartementen kunt u contact opnemen met ons Klantinformatiecentrum.

Nieuws

 • Start verhuur appartementen Kapelsingel Oss

  Start verhuur appartementen Kapelsingel Oss

  01 sep. 2020

  Deze week start de verhuur van de 36 energiezuinige appartementen aan de Kapelsingel in Oss. U kunt tot en met 13 september 2020 via de website van WoonService Regionaal reageren.

  Het appartementengebouw komt op de hoek van de Kapelsingel en Singel 1940-1945 in de wijk Schadewijk. De 36 appartementen zijn energiezuinig. Zo houden wij uw woonlasten betaalbaar. En het is goed voor het milieu. Op het dak liggen zonnepanelen waarmee u schone energie opwekt voor eigen gebruik. Verder hebben de appartementen een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een balkon en een eigen berging op de begane grond. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw. De appartementen vallen allemaal onder de sociale huur.

  Reageren op een appartement
  Om te kunnen reageren op een appartement moet u ingeschreven staan bij WoonService Regionaal. De reactietermijn vindt plaats in twee fasen:

  • Van 31 augustus tot en met 6 september
  • Van 7 september tot en met 13 september

  Toewijzing
  27 appartementen wijzen we toe op basis van inschrijftijd. Daarnaast verloten we 6 appartementen. Iedereen kan meedoen aan loting en heeft gelijke kansen. 3 appartementen zijn gereserveerd.

  Meer informatie over de appartementen en de uitgebreide verhuurbrochure vindt u op www.brabantwonen.nl/kapelsingel.

 • Bouw appartementen Kapelsingel gestart

  Bouw appartementen Kapelsingel gestart

  06 feb. 2020

  Deze week startte Moeskops’ Bouwbedrijf met de bouw van de 36 appartementen aan de Kapelsingel in Oss. Het appartementengebouw komt op de plek van de voormalige Soos 66. De appartementen worden begin volgend jaar opgeleverd.

  Twee blokken
  Het appartementengebouw bestaat uit 2 blokken. Het blok dat uitkijkt op de Kapelsingel heeft 5 lagen met in totaal 20 appartementen. Het andere blok kijkt uit op Singel 40-45 en heeft 4 lagen. Hier komen in totaal 16 appartementen. De appartementen worden energiezuinig gebouwd en zijn bestemd voor (kleine) gezinnen, stellen en alleenstaanden.

  Vraag naar huurwoningen
  De appartementen zijn onderdeel van het versnellingsprogramma nieuwbouw. De gemeente Oss en BrabantWonen maakten samen dit programma. Door nieuwbouw sneller uit te voeren, komen we tegemoet aan de vraag naar betaalbare huurwoningen in Oss.

 • Nieuwbouw Singel 40/45 krijgt ontsluiting via Kapelsingel

  Nieuwbouw Singel 40/45 krijgt ontsluiting via Kapelsingel

  08 mrt. 2018

  De nieuwbouwappartementen op de hoek van de Kapelsingel en Singel 40-45 in Oss krijgen toch een ontsluiting op de Kapelsingel. Dat besloot de gemeente na overleg met de bewoners van de wijk.

  Door de gesprekken met de buurtbewoners heeft het plan enige tijd stil gelegen. Bewoners waren bang dat de oorspronkelijke ontsluiting via de Johannes Poststraat te veel verkeersdrukte zou opleveren. Nu de ontsluiting geregeld wordt via de Kapelsingel, kan BrabantWonen verder met de uitwerking van de plannen.

  Het nieuwe wooncomplex krijgt 36 huurappartementen. Alle woningen vallen in de categorie sociale huur. BrabantWonen is verheugd om verder te kunnen met de plannen. Er is veel vraag naar betaalbare huurwoningen in Oss. Begin 2020 wordt gestart met de werkzaamheden. Naar verwachting worden de appartementen begin 2021 opgeleverd.