Kapelsingel

Planning
De bouw start in februari 2020. De woningen worden ongeveer een jaar later opgeleverd.

Versnelling nieuwbouw
De plannen zijn onderdeel van het versnellingsprogramma nieuwbouw. De gemeente en BrabantWonen maakten samen dit programma. Door nieuwbouw sneller uit te voeren, komen we tegemoet aan de vraag naar betaalbare huurwoningen in Oss.

Details

De appartementen zijn energiezuinig en hebben twee slaapkamers. Ze zijn geschikt voor een brede doelgroep.

Verhuur

Huurprijzen
De appartementen vallen onder sociale huur. De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend.

Contact

Voor meer informatie over de huurappartementen kunt u contact opnemen met ons Klant Informatie Centrum, tel. (088) 281 60 00.

Belangstelling? Laat het ons weten!

U kunt zich via het Klant Informatie Centrum ook aanmelden voor de belangstellendenlijst. U krijgt dan bericht van ons als de verhuur begint.

Nieuws

 • Nieuwbouw Singel 40/45 krijgt ontsluiting via Kapelsingel

  Nieuwbouw Singel 40/45 krijgt ontsluiting via Kapelsingel

  08 mrt. 2018

  De nieuwbouwappartementen op de hoek van de Kapelsingel en Singel 40-45 in Oss krijgen toch een ontsluiting op de Kapelsingel. Dat besloot de gemeente na overleg met de bewoners van de wijk.

  Door de gesprekken met de buurtbewoners heeft het plan enige tijd stil gelegen. Bewoners waren bang dat de oorspronkelijke ontsluiting via de Johannes Poststraat te veel verkeersdrukte zou opleveren. Nu de ontsluiting geregeld wordt via de Kapelsingel, kan BrabantWonen verder met de uitwerking van de plannen.

  Het nieuwe wooncomplex krijgt 36 huurappartementen. Alle woningen vallen in de categorie sociale huur. BrabantWonen is verheugd om verder te kunnen met de plannen. Er is veel vraag naar betaalbare huurwoningen in Oss. Naar verwachting zal eind 2018 met de bouw gestart worden. (Huidige planning: zomer 2019).

Geïnteresseerd in
dit project?

Neem contact op