Impressie appartementengebouw Frederik van Eendenstraat
Impressie appartementengebouw Frederik van Eendenstraat
onze projecten
NieuwbouwIn voorbereiding

Frederik

Aan de Frederik van Eedenstraat in ’s-Hertogenbosch bouwen wij een nieuw appartementengebouw met 24 betaalbare huurappartementen. De woningen zijn energiezuinig, gasloos en met zonnepanelen.

Vernieuwing zes flats

In de Gestelse buurt vernieuwt BrabantWonen zes oude portiekflats. Dit gaat naar verwachting tot 2025 duren. De flats worden één voor één vervangen door nieuwe moderne en comfortabele appartementengebouwen. De flat aan de Frederik van Eedenstraat is het vijfde gebouw dat vernieuwd wordt.

Planning

Als alles volgens planning verloopt start de nieuwbouw in september 2024.

De appartementen

De appartementen zijn qua indeling gelijk aan elkaar. Het enige verschil is dat sommige appartementen gespiegeld zijn of hoekappartementen zijn. Ze hebben een woonkamer met open keuken en twee slaapkamers. De appartementen hebben een woonoppervlakte van 62 m2.

Terrasje of balkon

Elk appartement heeft ruimte waar bewoners buiten kunnen zitten. Op de begane grond is dit een terrasje en op de verdiepingen een balkon.

Energiezuinig

De appartementen worden energiezuinig gebouwd. Hiermee houden we de woonlasten voor bewoners betaalbaar en het is goed voor het milieu.

Hoe kunt u reageren?

Wij bieden de woningen aan op Thuispoort. De exacte datum is nog niet bekend. Meestal is dat een aantal maanden voor de oplevering. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor ‘Geef mij een seintje’. Wij sturen u dan een e-mail als de verhuur start. Houd ook deze website in de gaten voor nieuws en ontwikkelingen.

Let op! Om te kunnen reageren moet u ingeschreven staan bij Thuispoort.

Thuispoort.nl

Voor wie?

De appartementen zijn geschikt voor alleenstaanden, stellen en kleine gezinnen. Er gelden geen leeftijdseisen. Huurders uit de te slopen flats krijgen voorrang bij de toewijzing van de appartementen.

Inkomenstoets

Voor deze woningen moet uw inkomen passend zijn. Daarom toetsen wij vooraf uw inkomen. Dat doen we met een inkomensverklaring van de Belastingdienst. Vraag deze dus op tijd aan bij de Belastingdienst. Dat kan via uw DigiD of de Belastingtelefoon: 088 0543.

Neem voor informatie over de huurwoningen contact op met ons Klantinformatiecentrum.

Er is nog geen nieuwsbericht geplaatst.

Meer informatie

GEEF ME EEN SEINTJE

We sturen een e-mail als de verhuur start

  • {{error_message}}

Beste geïnteresseerde,

Binnen een paar minuten ontvangt u een kopie van uw aanmelding.

Ontvangt u geen e-mail? Controleer dan uw e-mailadres of neem contact met ons op.