De Meester

Aan de Eindhovenlaan in 's-Hertogenbosch bouwt BrabantWonen 46 appartementen. De appartementen komen op de plek waar vroeger de Nutsschool stond. Het appartementengebouw kreeg daarom de toepasselijke naam 'De Meester'.

Energiezuinig wonen
De appartementen zijn energiezuinig. Ze zijn zeer goed geïsoleerd en hebben zonnepanelen op het dak die eigen energie opwekken. Dat is goed voor uw portemonnee en het milieu!

Voor wie?
De appartementen zijn bestemd voor een- en tweepersoonshoudens.

Planning
Naar verwachting leveren we de appartementen halverwege 2020 op.

Details

De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een balkon en een eigen berging op de begane grond. Door de grote ramen is er veel licht in de woning. De meeste appartementen hebben 1 slaapkamer. Een aantal appartementen heeft 2 slaapkamers.

Het appartementengebouw heeft 6 lagen: een begane grond en 5 verdiepingen. U bereikt de appartementen op de verdiepingen met de trap of lift.

Energiezuinig wonen
De appartementen zijn energiezuinig. Ze zijn zeer goed geïsoleerd en hebben geen gasaansluiting. Alles gebeurt elektrisch zoals de verwarming van uw woning, het warme tapwater en koken. U heeft een warmtepomp in plaats van een cv-ketel en een boiler voor warm water. Op het dak liggen zonnepanelen waarmee u uw eigen energie opwekt. Lees ook de folder 'Energiezuinig wonen'.

Verhuur

De appartementen vallen in de categorie sociale huur. De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend.

Contact

Voor meer informatie over de huurwoningen kunt u contact opnemen met ons Klantinformatiecentrum.

Nieuws

 • Nieuwbouw Eindhovenlaan bereikt hoogste punt

  Nieuwbouw Eindhovenlaan bereikt hoogste punt

  09 mrt. 2020

  De vlag mag in top! Donderdag 6 maart bereikte de nieuwbouw aan de Eindhovenlaan in 's-Hertogenbosch het hoogste punt. Traditiegetrouw trakteert BrabantWonen de bouwvakkers op wat lekkers als dank voor hun inzet en harde werk.

  46 betaalbare appartementen
  Op de plek van de voormalige Nutsschool bouwen we 46 betaalbare appartementen. Het gebouw kreeg onlangs de toepasselijke naam 'De Meester'. De appartementen worden energiezuinig gebouwd. Ze zijn goed geïsoleerd, hebben zonnepanelen op het dak en een warmtepomp voor de verwarming van de woning. Zo houden we de woonlasten betaalbaar en dragen we bij aan een schoner milieu.

  Ruime keuze
  Er zijn 14 verschillende typen appartementen. Genoeg keus dus! De meeste appartementen hebben 1 slaapkamer. Verder hebben alle appartementen een woonkamer met open keuken, een badkamer en een balkon of terras. Door de grote ramen is er veel licht in de appartementen. Het gebouw bestaat uit een begane grond en 5 verdiepingen. Alle bewoners hebben een eigen berging op de begane grond.

  Oplevering en informatie
  De oplevering is halverwege dit jaar. De verhuur start begin mei. De helft van de appartementen bieden we aan met loting, de andere helft op basis van inschrijftijd. Kijk voor meer informatie op ww.brabantwonen.nl/demeester.

GEEF ME EEN SEINTJE

We sturen een e-mail als de verhuur start

Beste geïnteresseerde,

Binnen een paar minuten ontvangt u een kopie van uw aanmelding.

Ontvangt u geen e-mail? Controleer dan uw e-mailadres of neem contact met ons op.