onze projecten
NieuwbouwOpgeleverd

De Meester

Aan de Kooikersweg in 's-Hertogenbosch bouwde BrabantWonen 46 appartementen. Het gebouw staat op de plek waar vroeger de Nutsschool stond en kreeg daarom de toepasselijke naam 'De Meester'. De appartementen zijn in augustus 2020 opgeleverd.

Energiezuinig wonen
De appartementen zijn energiezuinig. Ze zijn zeer goed geïsoleerd en hebben zonnepanelen op het dak die eigen energie opwekken. Dat is goed voor uw portemonnee en het milieu!

Details

De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een balkon en een eigen berging op de begane grond. Door de grote ramen is er veel licht in de woning. De meeste appartementen hebben 1 slaapkamer. Een aantal appartementen heeft 2 slaapkamers.

Het appartementengebouw heeft 6 lagen: een begane grond en 5 verdiepingen. U bereikt de appartementen op de verdiepingen met de trap of lift.

Energiezuinig wonen
De appartementen zijn energiezuinig. Ze zijn zeer goed geïsoleerd en hebben geen gasaansluiting. Alles gebeurt elektrisch zoals de verwarming van uw woning, het warme tapwater en koken. U heeft een warmtepomp in plaats van een cv-ketel en een boiler voor warm water. Op het dak liggen zonnepanelen waarmee u uw eigen energie opwekt. Lees ook de folder 'Energiezuinig wonen'.

Nieuws

 • Start verhuur appartementen De Meester

  Start verhuur appartementen De Meester

  05 mei 2020

  U kunt van 4 tot en met 24 mei reageren op de 46 betaalbare appartementen van De Meester aan de Kooikersweg in ’s-Hertogenbosch. Bent u geïnteresseerd? Zorg er dan voor dat u ingeschreven staat bij WoonService Regionaal.

  Toewijzing
  We bieden de appartementen aan in 3 fases. Ze worden op basis van inschrijftijd en loting toegewezen. Kijk voor meer informatie ook bij De Meester op onze website.

  Een- en tweepersoonshuishoudens
  De appartementen hebben 1 slaapkamer en zijn daarom bestemd voor alleenstaanden en stellen. Meer informatie over de appartementen leest u in de verhuurbrochure.

  Energiezuinig
  De appartementen zijn zeer energiezuinig. Dat is goed voor uw portemonnee en het milieu. Ze zijn goed geïsoleerd en op het dak liggen zonnepanelen waarmee u uw eigen energie opwekt. De appartementen hebben geen gasaansluiting. Meer weten over wonen in een energiezuinige woning? U leest er meer over in de verhuurbrochure.

  Verhuurbrochure
  Kijk voor meer informatie en de verhuurbrochure bij De Meester op onze website.
 • Nieuwbouw Eindhovenlaan bereikt hoogste punt

  Nieuwbouw Eindhovenlaan bereikt hoogste punt

  09 mrt. 2020

  De vlag mag in top! Donderdag 6 maart bereikte de nieuwbouw aan de Eindhovenlaan in 's-Hertogenbosch het hoogste punt. Traditiegetrouw trakteert BrabantWonen de bouwvakkers op wat lekkers als dank voor hun inzet en harde werk.

  46 betaalbare appartementen
  Op de plek van de voormalige Nutsschool bouwen we 46 betaalbare appartementen. Het gebouw kreeg onlangs de toepasselijke naam 'De Meester'. De appartementen worden energiezuinig gebouwd. Ze zijn goed geïsoleerd, hebben zonnepanelen op het dak en een warmtepomp voor de verwarming van de woning. Zo houden we de woonlasten betaalbaar en dragen we bij aan een schoner milieu.

  Ruime keuze
  Er zijn 14 verschillende typen appartementen. Genoeg keus dus! De meeste appartementen hebben 1 slaapkamer. Verder hebben alle appartementen een woonkamer met open keuken, een badkamer en een balkon of terras. Door de grote ramen is er veel licht in de appartementen. Het gebouw bestaat uit een begane grond en 5 verdiepingen. Alle bewoners hebben een eigen berging op de begane grond.

  Oplevering en informatie
  De oplevering is halverwege dit jaar. De verhuur start begin mei. De helft van de appartementen bieden we aan met loting, de andere helft op basis van inschrijftijd. Kijk voor meer informatie op ww.brabantwonen.nl/demeester.