onze projecten
NieuwbouwVerhuurd

De Erven

BrabantWonen bouwt de komende jaren 100 nieuwe huurwoningen in De Erven in Heesch. In deze nieuwe wijk is het fijn wonen. U heeft alle voorzieningen op fietsafstand en in een mum van tijd zit u op de snelweg richting Eindhoven, 's-Hertogenbosch of Nijmegen.

Duurzaamheid
Deze nul-op-de-meter (NOM) woningen zijn zeer energiezuining. Ze hebben geen gasaansluiting en zijn zeer goed geïsoleerd. Op het dak liggen zonnepanelen die schone energie opwekken. Goed voor uw portemonnee en het milieu!

Meer huurwoningen in Heesch
In Heesch is een grote vraag naar betaalbaar wonen. Samen met Van Herpen, Van Wanrooij en andere bouwers werken we daar hard aan.

Planning
We bouwen de woningen in verschillende fases:

 • 21 woningen: deze woningen bouwt Van Herpen op dit moment. De oplevering is naar verwachting begin 2021.
 • 40 woningen: deze plannen zijn nog in voorbereiding. Van Wanrooij bouwt de woningen.
De Erven

Details

Comfortabel wonen
De ruime woningen hebben een keuken aan de straatzijde. De woonkamer kijkt uit op de achtertuin. Een glazen pui zorgt voor veel daglicht in huis.

In de hal vindt u de meterkast en het toilet. Hier is ook een aparte technische ruimte voor de warmtepomp. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een  badkamer.

Op de zolder is een aparte techniek ruimte. Hier is ook voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een hobbyruimte.

De achtertuin bereikt u via de achterzijde van de woning. In de tuin staat een houten berging.

Op het dak liggen keramische dakpannen met daarop de zonnepanelen.

Verhuur

Huurprijzen

€ 663,40 huur per maand* 
€ 75,- EPV
€ 3,56 serviceabonnement
€ 0,50 glasfonds

*) Deze huurprijs is nog gebaseerd op prijspeil 2020. Dat betekent dat de huurprijzen nog worden aanpast naar het prijspeil 2021. De huurprijzen voor 2021 zijn nu nog niet bekend.

Wanneer kom in ik aanmerking?
De woningen zijn geschikt voor starters en doorstromers. Er gelden geen leeftijdseisen. Om te reageren op een woning moet u ingeschreven staan bij WoonService Regionaal. 

Reageren
Deze 21 woningen zijn in november 2020 aangeboden via WoonService Regionaal. U kunt nu niet meer reageren op een woning.  

Toewijzing

 • 18 woningen wijzen we toe op basis van inschrijftijd. Hoe langer u staat ingeschreven, hoe groter de kans op een woning
 • 2 woningen bieden we aan met loting. Bij loting kan iedereen meedoen, uw inschrijftijd telt dan niet mee
 • 1 woning is gereserveerd 

En de andere 40 woningen die we in Heesch gaan bouwen?
De 40 woningen die Van Wanrooij bouwt in De Erven, leveren ze gespreid op. We verwachten in het tweede kwartaal 2021 de sleutels van de eerste woningen aan de nieuwe bewoners te geven. En in het eerste kwartaal 2022 de sleutels van de laatste woningen.

Meer info over de 40 woningen?
Zodra we meer informatie hebben over de woningen, kunt u die lezen in de verhuurbrochure. De brochure vindt u dan op deze website.

Wanneer start de verhuur van de 40 woningen?
We verwachten dat het eerste deel van de 40 woningen, in het eerste of tweede kwartaal van 2021 in de verhuur komt. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in via deze website: 'Geef me een seintje'. Dan ontvangt u een mailtje wanneer de verhuur start.

Verhuurbrochure

Contact

Neem voor informatie over de huurwoningen contact op met ons Klantinformatiecentrum.

Nieuws

 • Bouw gestart: 61 betaalbare huurwoningen De Erven Heesch

  Bouw gestart: 61 betaalbare huurwoningen De Erven Heesch

  16 apr. 2020

  In het westen van Heesch, aan de Beemdstraat en de Bosschebaan, is de bouw gestart van 61 energiezuinige en betaalbare huurwoningen in De Erven. De gevels verschillen, maar van binnen zijn de eengezinswoningen identiek. Met drie slaapkamers en een zolder hebben ze een totale woonoppervlakte van 105 m2 en een tuin van ongeveer 80 m2.

  De 61 ruime eengezinswoningen in De Erven hebben een keuken aan de straatzijde. De woonkamer kijkt uit op de achtertuin; een glazen pui zorgt voor veel daglicht in huis. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. En een ruime zolder, bijvoorbeeld voor een hobbyruimte. De woningen zijn betaalbaar, energiezuinig en passen dus bij een brede doelgroep. BrabantWonen verwacht veel belangstelling, ook van starters en jonge gezinnen uit Heesch.

  De woningen worden energiezuinig gebouwd volgens het principe van NOM (nul-op-de-meter). Dat betekent dat ze zelf energie opwekken die nodig is voor de installaties, verwarming en huishoudelijke apparaten. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd, hebben zonnepanelen op het dak en energiezuinige installaties.

  Heeft u interesse in deze sociale huurwoningen? Lees meer op www.brabantwonen.nl/de-erven. Reageren kan alleen als u ingeschreven staat als woningzoekende bij WoonService Regionaal. Schrijf u dus nu meteen in via www.woonserviceregionaal.nl.

  De oplevering van de eerste woningen staat gepland in het voorjaar van 2021. De laatste opleveringen verwachten we eind 2021 of begin 2022. Zodra de woningen gereed zijn, neemt BrabantWonen 21 woningen turnkey af van bouwbedrijf Van Herpen en 40 woningen turnkey van Van Wanrooij. Deze 61 woningen maken deel uit van de prestatieafspraken die BrabantWonen met gemeente Bernheze heeft gemaakt om nog voor 2021 zo’n 100 huurwoningen toe te voegen in Heesch.

Meer informatie

GEEF ME EEN SEINTJE

We sturen een e-mail als de verhuur start

Beste geïnteresseerde,

Binnen een paar minuten ontvangt u een kopie van uw aanmelding.

Ontvangt u geen e-mail? Controleer dan uw e-mailadres of neem contact met ons op.