Impressie De Erven
Impressie De Erven
Impressie De Erven
onze projecten
NieuwbouwVerhuurd

De Erven

Inmiddels hebben we al 71 woningen gebouwd en opgeleverd in Heesch. En daar komen nog eens 41 woningen bij. De woningen staan in De Erven aan de westkant van het dorp. Hier is een heel nieuwe woonwijk ontstaan met een divers aanbod van woningen.

Duurzaamheid

De woningen zijn zeer energiezuinig. Ze hebben geen gasaansluiting en zijn zeer goed geïsoleerd. Op het dak liggen zonnepanelen die schone energie opwekken. 

Meer huurwoningen in Heesch

In Heesch is een grote vraag naar betaalbaar wonen. Samen met gemeente Bernheze, Bedrijf Van Herpen, Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling en andere bouwers werken we daar hard aan.

Planning

We bouwen de woningen in verschillende fases:

  • 21 woningen: deze woningen zijn verhuurd en opgeleverd.
  • 40 woningen: deze woningen zijn verhuurd en opgeleverd.
  • 27 woningen: deze woningen zijn verhuurd en opgeleverd.
  • 24 woningen: deze woningen worden nog gebouwd en rond de zomer van 2024 opgeleverd.

Comfortabel wonen

De 24 woningen die we op dit moment bouwen bestaan uit vijf verschillende types. Het betreft 21 eengezinswoningen en 3 gelijkvloerse woningen. De flexibele woningen zijn geschikt voor zowel jong als oud. Comfortabel met alles gelijkvloers en toch voldoende ruimte.

De eengezinswoningen hebben een keuken aan de straatzijde en een woonkamer die uitkijkt op de achtertuin. De trap naar boven zit in de woonkamer. Een glazen pui zorgt voor veel daglicht in huis. In de hal is het toilet en een aparte ruimte voor de warmtepomp. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers, een badkamer en de trap naar de zolder. Op zolder zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De mechanische ventilatie met warmte terugwinning– WTW staat ook op zolder.

Bij de flexibele woningen zit de woonkamer aan de straatkant en de keuken kijkt uit op de achtertuin. Op de begane grond is een slaapkamer met aangrenzende badkamer. De badkamer is toegankelijk met een schuifdeur vanuit de slaapkamer. In de hal is de trap naar boven. Op de eerste verdieping is de tweede slaapkamer, de zolder en een extra ruimte. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De mechanische ventilatie met warmte terugwinning– WTW en warmtepomp staan op deze verdieping in een aparte ruimte.

Hoe kom ik in aanmerking voor de andere huurwoningen?

Om in aanmerking te komen moet u ingeschreven staan bij Thuispoort. Woningzoekenden uit Heesch hebben voorrang bij de toewijzing.

Wanneer start de verhuur?

De woningen zijn inmiddels verhuurd. Reageren op een woning is nu niet meer mogelijk.

Wanneer worden de woningen opgeleverd?

Wanneer alles volgens planning verloopt, leveren we de woningen in 2 fases op. In het tweede kwartaal 7 woningen en in het vierde kwartaal 17 woningen.

Bijzondere voorrang

Inwoners uit Heesch hebben voorrang bij de toewijzing, zowel op basis van inschrijftijd als op basis van loting. Hiervoor dient u een uittreksel uit het bevolkingsregister (BRP: de Basisregistratie Personen) aan te leveren. U vraagt de BRP aan in de gemeente waar u woont. Mocht het systeem geen voorrang toekennen aan de inwoners uit Heesch, dan wordt dit achteraf handmatig gedaan. Let op de kandidatenlijst kan hierdoor afwijken.

Neem voor informatie over de huurwoningen contact op met ons Klantinformatiecentrum.

Er is nog geen nieuwsbericht geplaatst.