Impressie De Erven
Impressie De Erven
Impressie De Erven
onze projecten
NieuwbouwIn aanbouw

De Erven

Inmiddels hebben we al 71 woningen gebouwd en opgeleverd in Heesch. En daar komen nog eens 41 woningen bij. De woningen staan in De Erven aan de westkant van het dorp. Hier is een heel nieuwe woonwijk ontstaan met een divers aanbod van woningen.

Duurzaamheid

De nul-op-de-meter (NOM) woningen zijn zeer energiezuinig. Ze hebben geen gasaansluiting en zijn zeer goed geïsoleerd. Op het dak liggen zonnepanelen die schone energie opwekken. 

Meer huurwoningen in Heesch

In Heesch is een grote vraag naar betaalbaar wonen. Samen met gemeente Bernheze, Bedrijf Van Herpen, Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling en andere bouwers werken we daar hard aan.

Planning

We bouwen de woningen in verschillende fases:

  • 21 woningen: deze woningen zijn verhuurd en opgeleverd.
  • 40 woningen: deze woningen zijn verhuurd en opgeleverd.
  • 27 woningen: deze woningen zijn verhuurd en opgeleverd.
  • 24 woningen: deze woningen worden nog gebouwd en rond de zomer van 2024 opgeleverd.

Comfortabel wonen

De 24 woningen die we op dit moment bouwen bestaan uit vijf verschillende types. Het betreft 21 eengezinswoningen en 3 gelijkvloerse woningen. De gelijkvloerse woningen zijn geschikt voor zowel jong als oud. Comfortabel met alles gelijkvloers en toch voldoende ruimte.

De eengezinswoningen hebben een keuken aan de straatzijde en een woonkamer die uitkijkt op de achtertuin. De trap naar boven zit in de woonkamer. Een glazen pui zorgt voor veel daglicht in huis. In de hal is het toilet en een aparte ruimte voor de warmtepomp. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers, een badkamer en de trap naar de zolder. Op zolder zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De mechanische ventilatie met warmte terugwinning– WTW staat ook op zolder.

Bij de gelijkvloerse woningen zit de woonkamer aan de straatkant en de keuken kijkt uit op de achtertuin. Op de begane grond is een slaapkamer met aangrenzende badkamer. De badkamer is toegankelijk met een schuifdeur vanuit de slaapkamer. In de hal is de trap naar boven. Op de eerste verdieping is de tweede slaapkamer, de zolder en een extra ruimte. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De mechanische ventilatie met warmte terugwinning– WTW en warmtepomp staan op deze verdieping in een aparte ruimte.

Hoe kom ik in aanmerking voor de andere huurwoningen?

Om in aanmerking te komen moet u ingeschreven staan bij WoonService Regionaal. Woningzoekenden uit Heesch hebben voorrang bij de toewijzing.

Wanneer start de verhuur?

De verhuur start in het voorjaar van 2024. Als u zich aanmeldt als geïnteresseerde ontvangt u een e-mail zodra de verhuur start. Aanmelden doet u door uw e-mailadres in te vullen in de groene balk onderaan op deze pagina.

Huurprijzen en servicekosten

De huurprijs en servicekosten zijn nog niet bekend.

Wanneer worden de woningen opgeleverd?

De woningen worden opgeleverd in de zomer van 2024.

Hoe kunt u reageren?

U kunt reageren via WoonService Regionaal, zodra de verhuur start vindt u de advertentie bij het woningaanbod.

Bijzondere voorrang

Woningzoekenden uit Heesch hebben voorrang bij de toewijzing. Hiervoor dient u een uittreksel uit het bevolkingsregister (BRP: de Basisregistratie Personen) aan te leveren. U vraagt de BRP aan in de gemeente waar u woont.

Neem voor informatie over de huurwoningen contact op met ons Klantinformatiecentrum.

Er is nog geen nieuwsbericht geplaatst.

GEEF ME EEN SEINTJE

We sturen een e-mail als de verhuur start

  • {{error_message}}

Beste geïnteresseerde,

Binnen een paar minuten ontvangt u een kopie van uw aanmelding.

Ontvangt u geen e-mail? Controleer dan uw e-mailadres of neem contact met ons op.