www.thuispoort.nl
nieuwsoverzicht 15/05/2024

THUISPOORT is live!

De nieuwe website Thuispoort is live! Vanaf 15 mei staan alle vrijkomende sociale huurwoningen uit de regio Noordoost-Brabant en een deel van Gennep op één website: Thuispoort.nl

Thuispoort-logo

Activeer uw inschrijving

Stond u ingeschreven als woningzoekende bij WoonService Regionaal? Dan wordt uw inschrijving automatisch overgezet naar Thuispoort. U ontvangt tussen 15 en 21 mei een bericht hoe u uw inschrijving kunt activeren. Bekijk hier hoe u dat kunt doen:


Zoeken wordt makkelijker

Als u in deze regio een woning zoekt, hoeft u zich niet meer op verschillende websites in te schrijven, maar alleen op thuispoort.nl. Een stuk makkelijker. En omdat u op één plek kunt zoeken bij acht corporaties, heeft u een ruimere keuze uit passende woningen. Verder zijn aan inschrijven en verlengen geen kosten verbonden.

Feestelijke aftrap

Thuispoort is een samenwerking tussen BrabantWonen, Woonveste, Area, BrabantWonen, Charlotte van Beuningen, JOOST, Mooiland, Woonmeij en Zayaz. Bekijk het filmpje over de samenwerking en de feestelijke aftrap op 15 mei:

Goed om te weten

  • Een advertentie voor een beschikbare woning staat voortaan 3 dagen online.
  • U mag tegelijkertijd reageren op zoveel advertenties als u wilt.
  • Elk jaar moet u uw inschrijving bij Thuispoort verlengen; dit is gratis.
  • Stond u ook ingeschreven bij Mooiland, Ons Huiz of Charlotte van Beuningen? Dan gaat uw langste inschrijftijd mee.

Kijk op www.thuispoort.nl voor meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen. Of neem contact op met Thuispoort via .

Thuispoort

  • Delen