Willem Barendszstraat
nieuwsoverzicht 09/11/2023

Sloop Willem Barendszstraat begonnen

De sloop van 22 woningen in de Willem Barentszstraat is begonnen. De woningen zijn gebouwd in 1957 en hebben ruim 65 jaar dienstgedaan. Maar na al die tijd zijn de woningen technisch zo verouderd dat BrabantWonen ze niet meer kan opknappen naar de eisen van deze tijd.

Sloop Willem Barendszstraat begonnen

Milieuvriendelijk slopen

Het afbreken gebeurt op milieuvriendelijke manier. Voorafgaand aan de sloop zijn eerst de herbruikbare materialen en asbest verwijderd. Tijdens het slopen wordt het puin gesorteerd naar verschillende materiaalsoorten. De sloopwerkzaamheden worden vóór de feestdagen afgerond.

Nieuwbouw 24 ruime gezinswoningen

Op deze plaats worden 24 ruime gezinswoningen teruggebouwd. Met hun moderne en herkenbare stijl passen de woningen goed in de buurt. De nieuwe woningen zijn energiezuinig, goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen.

Meer informatie

  • Delen