Dag van de HOUTbouw
nieuwsoverzicht 06/06/2023

Kom je ook langs tijdens de Dag van de HOUTbouw?

Op zaterdag 17 juni 2023 stellen bouw- en infrabedrijven hun bouwplaatsen open voor het Nederlandse publiek tijdens de jaarlijkse Dag van de Bouw. Houtbouw Lente sluit daar graag bij aan en organiseert de Dag van de HOUTbouw. Tijdens de Dag van de HOUTbouw is er een route die langs 4 houtbouw-locaties in Uden en ’s-Hertogenbosch gaat. Zo ook langs ons gebouw van WonenZoals aan de Mozartsingel in ‘s-Hertogenbosch. Bezoekers zijn van harte welkom om een kijkje te nemen op deze bouwplaatsen.

Dag van de HOUTbouw zaterdag 17 juni 2023

De routekaart is te vinden op: Dag van de HOUTbouw – zaterdag 17 juni 2023 - Houtbouw Lente: heerlijk en eerlijk wonen.

Speciale website

In de afgelopen tijd is er hard gewerkt aan www.houtbouwlente.nl. Met deze website willen we een positieve beweging in gang zetten bij onze eigen medewerkers binnen het samenwerkingsverband Lente. Op Houtbouwlente.nl staat waardevolle informatie, inspirerende verhalen en praktische inzichten over houtbouw. Het is een plek waar we kennis en inspiratie delen om samen te werken aan de ideale woonomgeving.

Houtbouw

Houtbouw heeft vele voordelen. Slechts 2% van de bouwprojecten in Nederland maakt momenteel gebruik van hout. Ontdek tijdens de Dag van de HOUTbouw wat er mogelijk is en hoe houtbouw bijdraagt aan duurzame oplossingen. Houtbouw vermindert de CO2-uitstoot en slaat zelfs CO2 op. Op www.houtbouwlente.nl staat meer informatie en de complete routekaart.

Meer informatie

  • Delen