natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
nieuwsoverzicht 16/01/2023

De Bossche Bespaar Karavaan reist door 's-Hertogenbosch

Heeft u ook moeite met het betalen van de rekeningen? Of heeft u hulp nodig met het verduurzamen van uw huis? Vanaf vrijdag 20 januari reist De Bossche Bespaar Karavaan door ’s-Hertogenbosch om u te helpen met vragen over geld en energie. 

De Bossche Bespaar Karavaan

Tijdens een gezellig en informatief middagprogramma in de buurt staan medewerkers van allerlei organisaties en bedrijven voor u klaar. Ook wij zijn er om vragen te beantwoorden over duurzaam wonen en huren.

Kijk voor meer informatie én de agenda op de website van De Bossche Bespaar Karavaan.

Meer informatie

  • Delen