natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
nieuwsoverzicht 04/07/2022

Vertraging plaatsing rookmelders

Sinds 1 juli dit jaar zijn rookmelders verplicht in elke woning. Wij hebben Hinfelaar Electrotechniek de opdracht gegeven om de woningen te voorzien van rookmelder(s). Helaas is het niet gelukt om de rookmelder(s) voor 1 juli in alle woningen te plaatsen. Dat heeft te maken met tekorten aan rookmelders bij de leveranciers. De bewoners waar nog geen rookmelder(s) zijn geplaatst hebben een brief gekregen.

voorbeeld van een rookmelder

BrabantWonen moet zorgen dat er rookmelder(s) in de woningen worden geplaatst. U hoeft zelf niet te zorgen voor rookmelders. Hinfelaar Electrotechniek werkt heel hard om zo snel mogelijk alle woningen te voorzien van rookmelders. De rookmelder(s) worden zo snel mogelijk geplaatst, in ieder geval voor 1 oktober a.s.

Afspraak

Hinfelaar Electrotechniek stuurt twee tot drie weken voordat de servicemonteur langskomt een brief met de datum en het tijdvak. Als u niet thuis bent op die datum dan kunt u de afspraak verzetten. In de brief van Hinfelaar Electrotechniek staat hoe u dit moet doen.

Op iedere verdieping die bedoeld is als verblijfruimte wordt één rookmelder geplaatst. Bij de meeste woningen worden dan twee rookmelders geplaatst: één op de begane grond en één op de eerste verdieping. Als er een slaapkamer, werkkamer of speelkamer op de zolder is dan wordt daar ook een rookmelder geplaatst. Is de zolder alleen in gebruik als berging dan wordt er geen rookmelder geplaatst.

  • Delen