BrabantWonen natuurlijk samen
nieuwsoverzicht 04/05/2022

Verkeerde informatie in brieven naar bewoners Maycrete woningen in Oss

De afgelopen dagen zijn er berichten in het Brabants Dagblad en op social media geplaatst over twee brieven die wij gestuurd hebben. De brieven zijn verstuurd naar de bewoners van Maycrete woningen aan de Oude Kerkstraat, Watertorenstraat, Booglaan, Doelenstraat, Dr. Van der Steenlaan en Bermakker in Oss. De informatie in deze brieven was niet juist en heeft voor onduidelijkheid gezorgd.

BrabantWonen natuurlijk samen

In de eerste brief van 15 april jl. werd de bewoners de mogelijkheid geboden om zonnepanelen op het dak van hun woning te laten plaatsen. Deze brief was niet bedoeld voor de bewoners van de Maycrete woningen in Oss. We hebben daarom een tweede brief op 21 april jl. naar deze bewoners verstuurd. Jammer genoeg staat in de tweede brief ook een fout. In deze brief staat dat de woningen monumenten zijn. Dit klopt niet. De Maycrete woningen in Oss zijn geen monumenten. Deze woningen zullen op termijn gesloopt gaan worden. We hebben met de oorspronkelijke bewoners afgesproken dat dit pas gaat gebeuren als zij besluiten te gaan verhuizen of zijn verhuisd.

Het spijt ons dat deze gemaakte fouten voor verwarring hebben gezorgd.

  • Delen