Transformatie Sint Joachim en Anna
nieuwsoverzicht 26/04/2022

Start verhuur Wooncommunity Veghel

Woensdag 27 april gaan de appartementen en studio’s in het wooncomplex in Veghel in de verhuur. Let op: reageren op deze woningen gaat via: www.onshuiz.nl

Wooncommunity Veghel

Wonen in hartje Veghel

Zelfstandig en toch samen: hier woon je met allemaal jonge mensen met verschillende achtergronden en hetzelfde doel: samen zorgen voor een mooie plek waar je met elkaar fijn kunt wonen.

Lokale jongvolwassenen en nieuwkomers

In Veghel staat eind 2022 een wooncomplex, speciaal voor jongvolwassenen. Voor mensen die wonen in of vlakbij Veghel en voor jonge mensen die uit onveilige landen zijn gevlucht en hier een bestaan willen opbouwen.

Studio’s en appartementen

Deze woningen komen in het gebouw dat voorheen verpleeghuis Sint Joachim en Anna was. BrabantWonen verbouwt het tot een complex met 12 studio’s en 36 tweekamerappartementen.

Meer dan wonen

Als je hier komt wonen heb je je eigen woning. Daarnaast zijn er ook drie gezamenlijke huiskamers en een tuin waar je elkaar kunt ontmoeten. Met elkaar zorg je ervoor dat het gebouw er netjes en gezellig uitziet. Ook sta je klaar voor je medebewoners. Je doet gezellige dingen samen, of met buurtgenoten. Denk aan bijvoorbeeld samen koken, sporten of gamen. Je leert elkaar kennen, helpt elkaar waar dat kan en maakt er vooral samen een leuke tijd van.

Kortom: dit is iets wat je echt moet willen! Daarom is de selectie voor deze woningen iets anders dan anders. Je leest er meer over in de verhuurbrochure. Reageren doe je via: www.onshuiz.nl

Meer informatie

  • Delen