Oplevering De Erven
nieuwsoverzicht 13/04/2022

40 nieuwe huurwoningen opgeleverd in Heesch

Nieuwbouwwijk De Erven heeft er 40 sociale huurwoningen bij. Op dinsdag 12 april leverden we de laatste woningen op. Daarmee staat de teller al op 61 nieuwe huurwoningen! En daar blijft het niet bij. Ook de komende jaren bouwen we betaalbare huurwoningen in Heesch.

Samen met gemeente Bernheze spraken we af om in totaal 100 huurwoningen te bouwen in Heesch. Hiermee komen we tegemoet aan de grote vraag naar betaalbare huurwoningen. Vorig jaar kwamen er ook al 21 nieuwe huurwoningen bij. Met de 40 woningen die we nu opleveren, zijn we dus al dik over de helft.

Energiezuinig en betaalbaar

De woningen staan aan Ploegmakers-erf, Verstegen-erf, Van den Akker-Erf en Van den Berg-erf. Het zijn Nul-op-de-Meter-woningen en dus zeer energiezuinig. Op het dak liggen zonnepanelen die schone energie opwekken voor eigen gebruik. Daarnaast zorgen energiezuinige installaties zoals een warmtepomp voor de verwarming van de woning en het warme water. Doordat de woning energiezuinig is, blijven de woonlasten voor de bewoners betaalbaar en dragen we bij aan een duurzame wereld.

Ruime en moderne woningen

De gevels verschillen, maar van binnen zijn de 40 eengezinswoningen identiek. Met drie slaapkamers en een zolder hebben ze een woonoppervlakte van zo’n 100 m2 en een tuin van ongeveer 80 m2. De ruime eengezinswoningen zijn energiezuinig, betaalbaar en geschikt voor gezinnen, alleenstaanden en stellen van alle leeftijden.

Interesse?

BrabantWonen start dit jaar met de bouw van nog 27 woningen. Naar verwachting is de oplevering in 2023. Heeft u interesse in een sociale huurwoning in De Erven? Kijk dan bij De Erven op onze website. Reageren kan alleen als u ingeschreven staat als woningzoekende bij WoonService Regionaal. Schrijf u dus nu meteen in!

Meer informatie

  • Delen