natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

nieuwsoverzicht 14/12/2021

Aanbrengen rookmelders

Binnenkort starten we met het aanbrengen van de eerste rookmelders in onze woningen. 

rookmelder

De Nederlandse Wet schrijft ons voor dat wij verplicht zijn in al onze huurwoningen rookmelders te plaatsen.

Zodra uw woning hiervoor aan de beurt is, ontvangt u van ons een brief. Vervolgens komt de firma NaQuBo Comfort en Veiligheid bij u langs. Bent u niet thuis? Dan komen ze later nog een keer aan de deur. NaQuBo is het bedrijf dat de rookmelders plaatst in opdracht van BrabantWonen.

Kwartiertje werk

De medewerkers van NaQuBo kunnen zich legitimeren en hebben een legitimatiebrief van BrabantWonen bij zich. Zij bellen bij u aan om te kijken of het plaatsen van de rookmelders u op dat moment schikt. De werktijden van de monteurs zijn van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 20:00 uur. Het plaatsen van een rookmelder neemt maar 15 minuten in beslag. Wij vertrouwen op uw medewerking.

  • Delen