Honingboom Piekenhoef Berghem
nieuwsoverzicht 01/12/2021

21 nieuwe huurwoningen in Piekenhoef

Berghem heeft er 21 mooie huurwoningen bij. Gisteren tekenden de bewoners hun huurcontract en ontvingen zij de sleutel van hun nieuwe huis.

Honingboom Piekenhoef opgeleverd

De nieuwe woningen staan aan de Koolzaadweg in de wijk Piekenhoef. Bouwbedrijf Wagemakers uit Oss bouwde in totaal 29 woningen van het type Honingboom. Wij namen er 21 over voor verhuur, de andere 8 woningen zijn verkocht. De woningen zijn onderdeel van fase 5, de laatste nieuwbouwfase in Piekenhoef. Eerder leverden we ook al 29 energiezuinige woningen op aan Havikskruid en Speenkruid.

Moderne woningen

De woningen hebben een frisse, eigentijdse uitstraling. Ze bestaan uit twee woonlagen en hebben een ruime tuin. Alle woningen zijn energiezuinig gebouwd. Er is geen gasaansluiting en dat betekent dat alles elektrisch gaat. Daarnaast zijn de woningen zeer goed geïsoleerd en liggen op het dak zonnepanelen die een deel van de benodigde energie opwekken.

Veel vraag naar huurwoningen

Er is veel vraag naar betaalbare huurwoningen in de gemeente Oss. Daarom hebben gemeente Oss en BrabantWonen afgesproken op meerdere plaatsen in de gemeente Oss huurwoningen te bouwen. De 21 nieuwe huurwoningen in Piekenhoef zijn daar een goed voorbeeld van.

  • Delen