natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

nieuwsoverzicht 16/11/2021

Cadeaubon voor gratis energiebespaarders

Houd uw brievenbus deze maand goed in de gaten. Want binnenkort valt er waarschijnlijk een brief van uw gemeente op de mat. Daarmee kunt u een cadeaubon aanvragen om gratis energiebesparende producten te bestellen. Wees er snel bij, want op = op!

Gratis box voor energiebesparing

In 's-Hertogenbosch krijgt u deze brief in de week van 15 november. Woont u in Oss of Sint-Michielsgestel? Dan krijgt u de brief begin december. De gemeente Meierijstad stuurde de brief al in de eerste week van november.

Zo werkt het

In de brief die u van de gemeente krijgt, staat uitgelegd hoe u uw cadeaubon aan kunt vragen. U kunt daarmee vervolgens direct uw gratis producten bestellen in de webshop van debespaarcode.nl. U kunt bijvoorbeeld ledlampen, tochtstrips of radiotorfolie bestellen. Of wat dacht u van een powerbank op zonne-energie? Met deze en andere kleine producten kunt u direct veel besparen op uw energieverbruik.

Stijgende energieprijzen

De energieprijzen stijgen. Dat is één van de redenen waarom steeds meer mensen aan de slag gaan met energie besparen. De gemeenten en de woningcorporaties in de regio helpen u met deze actie graag een eindje op weg. Want u kunt zelf veel doen om in en rondom het huis energie te besparen. Dat heeft positief effect op klimaat én de energierekening.

Hulp nodig bij het bestellen?

Neem dan gerust even contact op met de mensen van De Bespaarwinkel. Zij beheren de webshop van debespaarcode.nl. U bereikt hen via info@debespaarwinkel.nl of door te bellen naar (072) 369 03 03. Uiteraard kunt u met vragen ook contact opnemen met onze klantenservice.

Over deze actie

De gratis bespaarproducten worden mogelijk gemaakt door een subsidie van het Rijk, de zogenoemde ‘RREW-regeling’. Deze subsidie konden gemeenten aanvragen voor hun inwoners. De gemeente 's-Hertogenbosch, Oss, Meijerijstad en Sint-Michielsgestel gebruiken de subsidie voor deze actie.

Meer informatie

  • Delen