Brand Jenerverbes Oss - Gabor Heeres - Foto Mallo
nieuwsoverzicht 15/09/2021

Brand Jeneverbes Oss

Vanochtend heeft er een uitslaande brand plaats gevonden in het appartementengebouw Jeneverbes. Er waren gelukkig geen gewonden.

Brand Jenerverbes Oss - Gabor Heeres - Foto Mallo

Gabor Heeres / Foto Mallo

De brand is ontstaan in een woning op de bovenste verdieping van het appartementengebouw. Deze bewoners waren op dat moment niet thuis. Zij kunnen nu niet terug naar hun eigen woning en zullen voor de duur van het herstel van de woning elders verblijven. Er is niet bekend wat de oorzaak van de brand is.

Onze collega’s waren snel ter plaatse en zijn bij de aanwezige bewoners langs geweest om te informeren of iedereen in orde was. Schoonmaakbedrijf Dolmans is meteen begonnen met de schoonmaak en kleine herstelwerkzaamheden.
Vanmiddag is bij alle bewoners van het complex een brief bezorgd zodat iedereen op de hoogte is van de stand van zaken.