natuurlijk samen
nieuwsoverzicht 13/09/2021

Coronamaatregelen

BrabantWonen

Onze kantoren zijn geopend op afspraak

U bent welkom bij ons op kantoor. Onze kantoren zijn geopend op afspraak. We regelen ook veel zaken op afstand, via e-mail, de telefoon of bijvoorbeeld WhatsApp. Wilt u een afspraak bij ons op kantoor maken, neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier, per e-mail en per telefoon. Veel van onze medewerkers werken deels vanuit huis, daarom kunt u niet ter plekke een afspraak maken.

Als u een afspraak bij ons op kantoor heeft, dan belt u met de medewerker met wie u een afspraak heeft. Hij of zij zal dan de deur voor u open doen. Op onze kantoren gelden voor iedereen de RIVM richtlijnen. Wij vragen u uw handen te desinfecteren en 1,5 meter afstand te houden.

Heeft u een afspraak, maar bent u verkouden, hoest of heeft u koorts? Dan mag u niet binnenkomen en moet u de afspraak verzetten.

Alle reparaties kunnen ingediend worden

  • De richtlijnen van het RIVM blijven altijd van kracht. Als u of een medebewoner behoort tot de risicogroep, óf verkouden is, óf koorts heeft en/of hoest, geef dit dan aan ons door. Wij plannen uw reparatie dan op een later moment. Op het moment dat één van onze medewerkers de reparatie komt verrichten, moet u zich houden aan onze richtlijnen voor contactloos repareren.

Gaat u verhuizen?

Heeft u vragen?

Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus.

Alleen samen krijgen we corona onder controle

Meer informatie